Är du en dröm, snälla ta inte slut

Nu har jag kommit hem från mormor och morfar! Åkte ju dit och torkade några skåp i deras kök och fick 200:- för det, lättförtjänta pengar måste jag säga! Ska dit nästa vecka också och hjälpa dem och få ännu mer pengar! 
Medans jag städade spöregnade det och när det belv uppehåll passade jag på att ta cykeln och cykla hem, men gissa vad som händer när jag har cyklat 10 meter? Jo det börjar spöregna igen, såklart!
I_want_to_ride_my_bicycle_by_phatpuppyart-d3jtz3v_large

Live like there's no tomorrow

Godmorgon! Sitter i köket just nu och dircker kaffe och äter en macka. Idag har jag bara matte B sen slutar jag. Ska äta lunch i skolan för att det är pannkakor! Haha ;) Sen ska jag hem till mormor och morfar och hjälpa dom att städa så får jag pengar för det! Jag tjänar pengar och är snäll samtidigt! :D


såhär ser jag ut idag
Jeans - cubus Tröja - Ellis (Gina tricot) kofta - Ellis (gina tricot)

Jag är nog världens dummaste...
















Jag går på de mesta som sänds på TV shop och såna program. Det sjuka är att jag vet att alla säger: neej de funkar inte och jag tror dem, men jag vill ändå testa. Tänk om det funkar liksom!
Nu har jag sett blue illume, tandborsten som bleker tänderna och gissa vad? Den vill jag testa fast alla säger att det är bullshit! Jag ska testa den!
.

En dag med BcpF ♥

Idag fick vi sluta en halvtimme tidigare så jag och Ellinor (BcpF=Best cp Friend) åkte hem till henne för att fota lite innan teatern. Våra motiv blev oss själva, så snygga som vi är!
Vid 18.00 började teatern och vi fick kolla på inspelningen av våran förra pjäs det går en ängel genom rummet och sedan några simpla teaterövningar! Vi pratade även om vad vi ska spela för slags pjäs och den här gången blir det en 80-tals musikal! Kommer bli grymt!








Färgar ögonbrynen!

Hej på er! 
Sitter nu i sängen med färg i ögonbrynen, nu ska mina blonda ögonbryn bli bruna! De syns ju knappt annars, ser hemskt ut! Eller okej, hemskt kanske var att ta i men det ser bättre ut när de är bruna!

Många tror att den bästa ögonbrynsfärgen är depend, men jag kan lova er att coloran är mycket bättre! Den ser inte bättre ut men det är den! Om man ska färga fransarna (vilket jag gör ibland) svider den mycket mindre och färgen sitter i längre! Den kostar ca. 20 kr mer men det är den värd!

Just a drop in the ocean, a change in the weather


Life in high heels!

Godmorgon!
Vaknade för en kvart sen av ett sms från Elli, egentligen hade vi tänkt att cykla till skolan idag men Elli ska övningsköra dit istället så jag får skjuts! Supernajs! ;)
Idag har vi bara medialektioner, dock en tråkig nu på morgonen med en lärare som är feminist... Efter skolan ska jag och Elli till henne och fotografera lite och sen ska vi till våran teater! 

Nu ska jag upp och dricka kaffe med mamma! Ciao! ♥

Mys med baby idag!

Idag var mamma på en "ta hand om varandra -kväll" med fotbad osv, låter skönt! Men medans mamma var där och brorsan hos sin flickvän i stockholm passade jag och älsklingen på att vara ensamma hos mig. Så mysigt så ♥
Jag har världens finaste pojkvän!


Skulle inge banga...!

Skulle verkligen inte banga på den här outfiten, sjukt snygg!
8_large


Hur man gör en snygg sidfläta!

Hittade en bild på weheartit.com där en tjej visar hur man kan göra en snygg sidfläta, tänkte dela med mig av den bilden, ett bra tips faktiskt!

Följ mig gärna på weheartit HÄÄR
301536_265126026838459_111084992242564_1066694_1098307_n_large

Multimedia A!

Sitter på lektion nu och har multimedia A. Vi ska göra en film i flash, då blir dom typ som southpark och the simpsons osv. Ganska komplicerat men det kommer säkert gå tillslut! Jag är ju så jävla duktig i skolan!

Till er som är i skolan/på jobbet nu men ändå läser det här:
Tumblr_lmfvcbdxk01qf2p0xo1_500_large

Ta hand om mig själv -kväll

Nu ska jag lägga mig i ett vamrt bad med ansiktsmask och göra mig ren och fräsh för skolan. Raka benen, smörja kroppen, måla naglarna osv.
Vi hörs imorgon! Puss
Tumblr_larq0wcuh21qdmc7co1_500_large

Färgat Ellis hår!

Sådär! Nu har jag färgat klart Ellis hår! Jag tycker att det blev fett snyggt! :D Vill själv ha lite rött hår. 
Det är inte lika rött som på bilden, lite brunt också, men visst vart det snyggt? Jag borde seriöst bli frisör!
Bilden på min lugg som jag klippte helt själv!




Shopping med mamma! ♥

I Fredags var jag hos en kompis i Enköping på chillkrök, det var mycket trevligt! Vi sov kvar där tills på lördagen. Sen på kvällen åkte jag hem till älsklingen och sov där. Idag träffade jag mamma på stan och vi köpte lite smågrejer, Jag köpte den bikini till Israel! Wohoo, längtar ännu mer nu! :D


Kläder ♥

X_large
X_large

Klippte luggen, helt själv! ... med en rakhyvel

Varför går jag IT/media? Jag borde ju gå frisör! Klippte luggen själv nyss, med en rakhyvel dessutom! Det blev väl... helt ok! Haha! Första gången jag gör det och jag bara körde på! GO WILD!

Visar en bild imorgon när det är fixat! ;)


Den vackraste stunden i livet var när du kom

Skolan var rolig idag (gymnasiet är GRYMT om man går en linje med sina fritidsintressen eller det man brinner för)
Först hade vi svenska och vi skulle bryta normer. Det är t.ex. att i asien tittar man inte den man pratar med i ögonen och skulle man göra så i sverige skulle man bryta en norm. Vi fick komma på grejer man kunde göra och jag och min grupp bestämde oss för att prata och vara trevliga mot randoms (man gör ju inte så i Sverige) Det var kul!

Sen hade vi foto och det var jättekul! Vi gick ut och fotade lite och sen fick vi redigera bilden.


Fredrik Fotade, jag redigerade

1 månad, sol, hav, värme

Yes! Om en månad och en dag drar jag till varma stränder med min fina pojkvän och hans underbara familj! Så himla underbart! ♥
Måste ha en ny bikini! Iiih, längtar!!

Tumblr_liu2cz59ne1qita2oo1_500_large

Glida runt, Hänga runt, Låna pengar


Till min fina ♥


If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you

Första skoldagen!

Haha, låter som en ettaklassare som haft sin första skoldag (rubriken)
Men idag var min första skoldag, alla började i Fredags men då var jag på bröllop! Första lektionen var helt OK, vi fick göra om en svartvit bild till färgad. Sen hade jag min allra första tyskalektion och (måste skryta) läraren trodde att jag hade läst tyska förut! Måste ju betyda att jag var duktig, right?! ;)

Före - efter

Förresten, jag har ju inte presenterat mig än!
Jag heter Linda och bor i Uppsala, jag pluggar 2a året på John Bauergymnasiet linje IT/media! På fritiden dansar jag, sjunger och spelar teater. Jag är väldigt kreativ vilket är bra för mitt gymnasieval då man behöver vara kreativ när det gäller media.
Jag umgås mycket med min fina pojkvän (som jag förövrigt firar 8 månader med idag!) och mina underbara kompisar! 

Jag är väl som vilken vanlig 17åring som helst, fast kanske bättre?

Some new shit!

Sådärja! Nu ska jag börja blogga igen! Har haft en lång bloggpaus på min gamla blogg llndas men ville börja igen! Börja om på nytt med en helt ny design och blogg! 

Här kommer det mesta komma upp!
Fest, kläder (shopping), inspiration, vardag, känslor, tips, foto m.m! 

Enyoj!

Tumblr_kx8rgmglab1qzmcwlo1_400_large

Välkommen till min nya blogg!