Nu finns jag på DEVOTE.SE

Klicka på bilden för att komma dit!

HTC sensation XE

I Januari kommer den första lönen och då ska jag köpa en ny mobil! Ska också fixa abonnemang för de känns sjukt mycket lättare än kontantkort, men eftersom att jag är expert på att råka ringa och sms liiite för mycket ska jag ha en spärr på 500 kr, så smart! Ett tips till er som är dåliga på att hålla koll och inte vill ha en räkning på 3000 varje månad!
Här om dan var jag inne på the phone house och pratade med en man som jobbar där (som flirtade lite med mig ;)) om vilken mobil som passar mig bäst. Han sa att jag skulle välja mellan samsung galaxy s2 eller en HTC sensation XE, och jag tror att det blir en sensation XE, den verkar asbra! Bra kamera, andriod, snabb touch och en musikmobil med bas, asnajs!

There is no ‘U’ in awesome.

But there is a ‘me’ ! :D


If you start to miss me, remember that I didn't walk away, you let me go

Sitter i soffan hemma hos pappa och kollar på disneychannel, käkar klubba och hjälper min lillebror som spelar minecraft! Riktig multitasker! :D Ska snart ta fram mina mattepapper och plugga lite, ska skriva ett prov på måndag. Det kommer säkert gå bra! 
Klubban jag fick av pappa ♥

Vågar Du Så Får Du Varje Skärva Utav Mitt Hjärta

167552_161223440594531_127065207343688_356348_2678200_n_large

''BRA MÄN FINNS BAKOM VARJE HÖRN'',SA GUD. SÅ GJORDE HAN JORDEN RUND.

Så ovärd skoldag! Vaknar, sliter mig upp ur sängen och gör mig iordning och åker till skolan där man får veta sitt betyg i matten och sen är det slut. Jag kunde legat kvar i min älskade säng och sovit! Blöö!
Efter skolan träffade jag Nikole och det var iallafall mer värt! Sedan drog jag till jobbet och idag gick det sjukt bra! sålde 7 paket, vilket var de bästa jag sålt hittills! Hoppas att de går lika bra imorgon och resten av månaden för då blir det en fet lön! Ny mobil i Januari, whoop whoop!!  

Ett tips; Köpt ALDRIG en sony eriksson xperia x10i, den suger. Eller ok, den är bra men tillslut blir det små sprickor innuti skärmen även fast man inte tappat den, den blir hur seg som hellst och bara helt störd, ibland måste man starta om den för att kunna skicka sms. Känner flera som har en sån och dom har fått samma problem med den som jag.

Skulle inte banga..
7abd228d9daf_large

Some people come into our lives & leave footprints on our hearts. Others come into our lives & make us wanna leave footprints on their face

Kom hem från teatern för ungefär en timme sen och sitter och spelar tetris battle och kollar på twilight på 5an. Efter teatern fixade Nikole mitt hår lite men ska fixa de lite mer imorgon eller när jag gör mig i ordning. Det är aslätt att fixa samma frisyr som jag, bara att ta en rakhyvel och skära lite, blir assnyggt!
Bild på mitt hår får ni se någon annan dag för blogg.se knullar som vanligt...
Tumblr_lw53uk7cu91r693cjo1_500_large

Låt mitt namn fortsätta vara en del av din vardag

Nu är jag tillbaka igen. Har haft lite bloggtorka ett par dagar men nu är de borta! Sitter just nu med hårfärg i håret, färgar själv för första gången så jag hoppas att det blir bra! Kan ju färga andras hår så jag tänkte varför inte mitt eget?

Ni får se resultatet när jag kommer hem från teatern som jag ska till om en halvtimme. Nu ska jag käka mat och sen duscha ur färgen!  Ciao! ;)
Jag och min vän Elliii

Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.

Katten

Things will get worse before they get better , but when they do, remeber who put you down, and who helped you up

Tumblr_lw1z5hvecc1r67w2xo1_500_large_178806716_large

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes.


För att jag har inget att skriva om

Dag 1: Din facebook profilbild med flest likes.

Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.

Dag 3: En viktig person i ditt liv.

Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.

Dag 5: Dagens outfit.

Dag 6: En låt som betyder mycket

Dag 7: Åtta bekännelser.

Dag 8: En bild på en tid du saknar.

Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv.

Dag 10: En bild från din förra sommar.

Dag 11: Bakrund på mobilen.

Dag 12: En puss eller kram bild med dig och någon annan.

Dag 13: Några favorit citat.

Dag 14: En bild du tycker visar kärlek.

Dag 15: En bild som får dig att le.

Dag 17: En bild på dig och någon vuxen person.

Dag 18: En bild på dig och någon i din familj.

Dag 19: Din mobiltelefon.

Dag 20: Bilder på ditt/dina favorit klädesplagg.

Dag 21: Något du önskar dig från tomten.

Dag 22: Din nuvarande profilbild på facebook.

Dag 23: Visa ditt rum.

Dag 24: En bild på dig från din förra julafton och en från iår.

Snodde från POTATISMOS.BLOGG.SE

Du, jag hoppades verkligen att vi skulle vara livet ut

Timbuktu – Kom och håll om mig
Idag var det bara matte i skolan så det var skönt att sluta tidigt. Efter skolan stack jag till stan och köpte ett par jeans och en tröja och sen åkte jag till Elli och vi gjorde en svenskauppgift tillsammans. Sedan drog jag till jobbet och det gick sjukt bra idag! Idag var min första riktiga arbetsdag och jag sålde för 2600 kr, 1000 kr mer än vad de nya brukar lyckas sälja för. Fick sjukt mycket beröm av min chef och han sa att det är sällan en ny kommer in och är så duktig som jag! Blev skitglad och asstolt över mig själv! När vi slutade samlades alla i samlingsrummet och Jesper (våran chef) berättade för oss hur mycket vi tillsammans har sålt för och även hur duktig jag var och han sa att jag var värd en applåd. Älskar beröm!

Men nu ska jag sluta skryta och sova istället, en lång dag imorgon med både skola och jobb, 08.30-21.00!
Godnatt!

309597_125202830920023_100002909199487_149095_984215238_n_large



I'm sexy and I know it

Idag var det skolan som vanligt, började dagen med att kolla på julkalendern med klassen, hur mysigt som hellst! Sen arbetade vi med reklam och vi fick göra en egen annons till en tidning och sen pratade vi om vad som är en bra och en dålig reklam. Rätt så kul faktiskt! 

Efter skolan åkte jag, Linnea och Fredrik till våran arbetsutbildning som gick asbra! Fick även testa på att jobba och även det gick bra, sålde mest av oss nya, hihi! Från och med idag jobbar jag som telefonförsäljare på my safety och det är jättesoft jobb och väldigt roligt!

Min supersimpla reklamannons, inte för att ni kanske bryr er men aaah!



MAYBE YOU DON'T HAVE TO GET OVER IT, SOMETIMES YOU JUST HAVE TO GO THROUGH IT

Break,up,figure,it,out,getting,over,healing,walk,away,quotes-602dcced699cbc504ad4ad4ffc95458a_h_large_large

Får jag ens ha kvar dig som min vän?

Blää jag är jääättetröööööött och idag har jag Tyskaprov som kommer gå åt helvete tror jag. Men jaajaaaaaa, ska egentligen göra ett spel just nu men är så trött och hungrig så jag orkar verkligen inte! Kollar på roliga bilder på damnlol och lyssnar på musik istället!
NU SKA JAG VA HELT CRAZY OCH BAH TA EN RANDOM BILD FRÅN DATORN, ASSPÄNNANDE VAD DE KAN BLI, VISST?! TÄNK OM DE BLIR VÄRSTA PORRBILDEN LIKZZÅÅM!!

At least give me my dreams back

Idag har jag seriöst inte gjort någonting! Typ duschat och så. Sen ville jag bara gå hemifrån, pallade inte vara kvar men iingen orkade/kunde träffas, så jag låste in mig på mitt rum med hög musik! Nu ska jag baka! Sen ska jag göra pizza, mumsss!
5812133_large

You said it, you said it don't ever let me fall. Don't give up because you're losing.

Igår var jag på fezt, de va najs till en början. Sen spårade de för de kom massa 96or. Han som hade festen hade sin lillebror hemma som skulle vara på övervåningen men tillslut kom han och hans kompisar ner och de började bli en fjortisfest. Men jaja, jag hade kul iallafall! Först satt vi alla runt ett bort och snackade, drack och spelade ölspelet osv., sen dansade många och alla hade trevligt. Sen kom 96orna och fuckade ur typ. Kom hem vid 02 och somnade nästan direkt. 

Tumblr_lvn0jaw9hj1r0r39no1_500_large
Tumblr_lrfdr577sp1qcy71jo1_500_large_large

Idag var jag på stan med mamma och köpte lite tråkiga saker, fikade och köpte godis! Nu är jag hemma och lyssnar på musik och ska spela CS. BAAI!!

Sleeping with sirens

Tumblr_lvbym07toe1qk6m9co1_500_large

Massa Lindor i skolan idag!

Idag när jag kom till skolan fick jag värsta chocken! Det var nämligen massa tjejer som såg EXAKT ut som jag! De blev lite bråk mellan två om vem som var snyggast med det löste sig tillslut. Nu är vi alla kompisar!