Paranormal activity 3!

Hej! Sitter i min säng och chillar. Idag vaknade jag 9 och det första jag gjorde var att gå upp och göra iordning en riktigt god frukost till mig som jag tog in i rummet och åt i sängen (frukost på sängen till mig själv) sen plockade jag undan allt och diskade, sedan städade jag i badrummet och i mitt rum. Min blivande man kommer leva lyckligt! En riktig hemmafru och en massa vuxenpoäng till mig! Haha ;)

Ikväll ska jag på bio, ska se Paranormal activity 3! Hoppas på att få skrika mycket i biosalongen och bli så rädd så att jag hoppar upp i knät på den bredvid mig!

Maskinen - kärlek vid sista ögonkastet
En låt jag och Emil gick runt och sjöng igår! Extremt vackert kan jag lova! Haha ;)

HALLOWEENFEKKEE!!

Kom precis hem från halloweenfesten hos Fillan! Har haft en asrolig kväll med mina fiina fiina vänner! Mycket dans, sång och drickspel! Asnajs! :D Kanske kommer upp bilder från festen senare ;)
Min halloweenklädsel, Fru konstapeln!

Welcome to the real world, jackass!

Idag klippte mamma mig lite och färgade mitt hår! Hade tänkt att det skulle bli brunt först men kassörskan på H&M sa att jag var tvungen att köpa röd nyans också, annars skulle det bli grönt. Det kan lätt bli det om man går från ljushårig till mörkhårig. Nu sitter jag här med brun/rötthår, men det är ganska snyggt, skulle bilja ha lite mindre rött och lite mer brunt!
Asmongo men lätt söt ändå!

The truth is, I still love you

Hade matteprov idag, IG here I come! Kunde inte ett skit! Usch va svårt det var! Fattade en enda fråga, een enda! Men "bäst" som jag är skrev jag på alla ändå!
Efter matten drog jag hem och nu sitter jag här och snackar med Elvira, puss på henne för hon är söt ♥
I helgen blir det nog fiiesta! Mumsmus och fest! Vad mumsmus är tänker jag inte berätta, hihi!
205865_196811320372702_100001315058849_497337_2001770_n_large

Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.

Har haft huvudvärk nästan hela dagen, skitjobbigt :( Idag skulle vi redigera en film men våran läare vet knappt hur man gör själv så han är inte till så stor hjälp, tyvärr! När jag kom hem försökte jag fixa filmen men det gick inte. Kollade på tutorials på youtube men det var inte till så stor hjälp för de flesta var äldre versioner av det programmet jag använder.
Hittade även en låt som jag gillar väldigt mycket just nu, den är mysig och texten är fin ♥
Samma låt fast dubstep
100175216296d5d622_large

HYPE by MOOD

Kaxig eller utmanande. Uppseendeväckande eller sensationell. En hypad frisyr kräver både varaktig hårfärg och hållbar styling.
Med HYPE by MOOD – intensivtoningar och kraftfulla stylingprodukter får du skyddet ditt hår förtjänar.
Produkternas Triple Action Protection system bevarar hårets färg och skyddar mot värme och skadliga UV-strålar. Så färga, rufsa, locka eller platta, ditt hår kommer ändå att behålla sitt lyster!
Som Testpilot hos oss på Smartson får du chansen att testa på två produkter i HYPE by MOODs produktserie. Välj mellan Curl Booster, Fiber Wax, Heat Protection eller Fix Mud.

HYPE by MOOD är en serie ammoniakfria intensivtoningar och kraftfulla stylingprodukter speciellt framtagna för dig som både färgar och stylar håret. Nu har du chansen att bli en av 1000 Testpiloter som kommer få experimentera fritt med ditt hår utan att skada det.

Som Testpilot får du testa på två hårprodukter från HYPE by MOOD för att styla ditt hår precis som du vill. Välj mellan Fiber Wax, Fix Mud, Heat Protection eller Curl Booster. Som Testpilot åtar du dig att blogga om dina erfarenheter på en gemensam blogg samt att fylla i ett utvärderingsformulär i samband med testets slut.

Ge ditt hår vad det förtjänar och ansök senast 25 oktober! Ansök häär!



I'll be waiting, you are worth it

Tumblr_lt1f2soyc11qcfkq9o1_400_large

Tusen tårar faller för dig varje dag och varje natt

Det är inte säkert att jag kommer att uppdatera min blogg som vanligt nu. Det har händ en del saker och jag mår inte så bra. Jag skapade min blogg i början för att kunna skriva av mig och det är precis det jag kommer att göra nu. Det är upp till er om ni vill forstätta att läsa mina texter nu (som antagligen inte kommer att vara dom gladaste) men det spelar ingen roll för mig. Jag vill inte ha besökare, jag vill bara kunna skriva av mig. 

Och ni som tänker "Skriv dagbok osv": Det gör jag också, där skriver jag detaljerat men här skiver jag bara av mig lite, det är inte samma sak som att skriva av sig i en dagbok som det är att skriva av sig på en blogg. 

Tumblr_ltklcv6q0u1qifdydo1_500_large

som ett litet barn som behöver trygghet behöver jag dig nu.

det gör ont, att varje dag känna att något är fel.
Jag hade glömt hur fruktansvärt illa man kunde må.
Jag har aldrig haft det så bra som med dig
Jag har börjat igen, jag har börjat att gråta långt in på natten.




William Burstedt är skön!

Alla måste gå in HÄÄR och lyssna på Williams musik, jag lovar att ni inte kommer ångra er att ni lyssnade! Han är jätteduktig!
Sitter själv och lyssnar nu och diggar de som fan! LYSSNAAA!!


I can't promise to fix all your problems but I can promise you won't have to face them alone

Måndag morgon, den sämsta måndagen på riktigt länge. Men men.. Idag ska har vi multimedia och ska göra en kanppfilm i flash, alltså att man ska göra en animationsfilm med en knapp i där det händer något speciellt. Ska bli kul. Har redan bestämt vad som ska hända i min. Ska göra en väderknapp. Man klickar på den och bestämmer vad det ska vara för väder.

Aw,so,cute,colorful,colours,cute,girl,boy-8e431900989f989e207875aaca270338_h_large

-

Tumblr_lrvwkupp4r1qmzrlfo1_400_large

You can close your eyes to the things you don't want to see, but you can't close your heart to the things you don't want to feel

Idag har det varit en pissdag, samtidigt som det har varit en bra dag tack vare mina underbara vänner. Varför det har varit en pissdag tänker jag inte gå in på för det är inget som rör folk jag inte känner. Jag har iallafall haft mina underbara och fina vänner att prata med och dom har stöttat och tröstat mig! PUSS PÅ ER ♥

Det hände iallafall en rolig grej i matsalen idag. Anton och Emil mina kompisar (♥) råkade gå in i en stor blomma/växt så att den välte och massa typ kulor som man brukar ha i växter ramlade ut över golvet! Nästan hela matsalen började applodera åt dem och det var jag, deras kompis, som började applodera. Snäll vän jag är (a)
Hände även en mindre rolig grej (som vi ändå garvade som fan åt) i matkön. Linnea skulle dra upp sin tubtopp som hade åkt ner lite men råkar istället ta tag i BHn så att den åker upp, nip slip!


Nu när jag varken har mamma eller mina kompisar i närheten ska jag trösta mig själv med att kolla på weeds och sen försöka sova, hoppas att jag mår bättre imorgon, då är det en speciell dag för mig...

12 december!

Då blir det världens bästa KAPTEN RÖD! Han kommer hit till Uppsala och JAG ska gå! Åååh längtar redan! Kapten röd är bäst! PUSSPUSSPUSS


Bästabästa Kapten röd på reggaefestivalen ♥

Här har ni fläcken som aldrig går bort

Finns det någon som kan leda mig fram
Ge mig skäl till att tro att min dröm kan bli sann
Finns det någon som kan höra min röst
Som kan hjälpa mig lätta stenen från mitt bröst
Inga tårar tränger igenom mitt skal
Men jag undrar ibland om jag är dömd från start
Men jag lovar du och jag ska skina en dag
Jag lever för jag tror det blir snart

ATTENTION DANCE CREW!

In och gilla min grymma kompisars  Attention crew! Asgyrmma brudar!

Ni kan även kolla in deras blogg ATTENTIONCREW.WEBBLOGG.SE!!



Skulle inte säga nej!

Black-clothes-dress-fashion-heels-favim.com-122518_large

Friends are God's way of taking care of us.

Om en vecka ska jag klippa mig och färga håret! Köpte hårfärgen häromdan och mamma skulle färga det men sen sa hon att det är bättre om jag klipper mig först och låter en frisör liva upp det eftersom att det är så slitet. Har haft uppklippt typ halva mitt liv så ska nog klippa mig så att jag slipper det nu, tycker inte om de så mycket. När det är fuktigt blir de bara lockigt och då ser de konstigt ut.

Tror att jag klipper mig något sånthär...

Den här killen ger mig rysningar!

Så jävla duktig! Har inget mer att säga än LYSSNA!!

Recept Kladdkaka

Nu har jag bakat min underbart goda kladdkaka! Den blev perfekt kladdig, perfekt smak och mindre perfekt snygg. Det är ju trotts allt insidan som räknas! Jag har kommit på receptet själv, eller inte 100% själv. Jag har lärt mig vad man ska ha i en kladdkaka men jag har själv bestämt hur mycket av allting det ska vara i!

Receptet: (Allt står i ordning, alltså ska du börja med de översta)
Sätt på ugnen på 175 °C
2 ägg
3DL socker
RÖR OM
1½DL mjöl
4MSK kakao
2TSK vaniljsocker
1DL smält smör/margarin  (1DL=100 gram om ni inte har rinnande margarin hemma och måste smälta det)
RÖR OM
1 nypa salt
RÖR OM
Häll smeten i en form som du har i lite smör i innan och blandar runt så att kakan inte fastnar!
Stoppa in i ugnen i 15 minuter, ta ut den och låt stå i 10 minuter och sen KÄÄKA MITT MÄSTERVERK! Mumsfillibubblan!

Jag brukar hälla på lite vaniljsocker på kakan för att det ska bli liite sötare, tycker att det är godare med!
Ful men god! - snygga naglar också!


MUMS MUMS MUMS

Kattsisar ♥

Angry kitten

Sleepy kitten

‘I’m so interested, please continue’ kitten

Fancy kitten

Dancing kitten

Silly kitten

Disagreeing kitten

Ninja kitten

Surprised kitten

*5 more minutes mom* kitten

Kitten meme

Sexy kitten

Sup?! Kitten

Sneaky kitten

‘WUT’ kitten

Hyper kitten

Bless this post kitten

And this one just because


I think about the little things that make life great, I wouldn't change a thing about it, This is the best feeling

Slutade vid 12 idag, så skönt! Hade matte b och det kapitlet vi är på nu är assvårt! Vi har prov nästa vecka så jag måste verkligen plugga, plugga, plugga! Ska snart baka kladdkaka och sen spela lite the sims (nörd ♥) Senare ska jag kanske röja på mitt rum för att jag ska tapetsera om osv så småningom! 

Redan vinterjackan och halsduken, askallt ute ju! :(


Take me down to the paradise city where the grass is green and the girls are pretty

Tjabba! ligger i sängen nu och kollar runt lite på facebook och lyssnar på Queen, kiss, Bon Jovi, Guns N' roses och annan gammal underbar rock ♥ Favoriterna är The show must go on, bed of roses och god gave rock 'N' roll to you!
Skolan var väldigt chill idag, kollade på robinson första lektionen och sen svarade på frågor och redigerade en film på den andra. Sen drog jag till Benjamin som fyller år idag! Spelade lite musik och sjöng, kollade på True Talant och käkade tårta!
Tumblr_lfds66ozyz1qaif6io1_500_large


- Bob Marley

Tumblr_lnn1ajmua01qf0ld8o1_500_large

Om en cigg förkortar livet och ett gott skratt förlänger de, borde en joint hålla livet på en stabil nivå

Sitter på tyskalektionen nu och kollar på Kopps. Så bra! Våran lärare är sjuk så han satte på en film på tyska som vi ändrade till svenska när han hade gått! 
Efter skolan ska jag kanske köpa hårfärg och färga håret. Är inte helt säker på det än men vi får se hur det blir! Funderar på att färga som Megan fox (ååh min idol, så snygg!) typ brun/svart. Assnyggt!



General knas - 12/12


Life in high heels!

Nu är jag hemma igen från landet, har varit en skön helg som avslutades med kinabuffé! Iallafall för familjen... Jag tål tyvärr inte det så jag fick ta med mat från ett annat ställe, men det funkar ju det med!
Ligger i sängen nu och ska snart kolla på weeds och kanske ringa Josef för att säga en liten hemlig sak till honom ;) Om jag orkar, haha (a)

Innan vi åkte till pappa var vi hos några kompisar och hade roligt och trevlig! :)
Fredag
Vi spelade in en låt till Jacob Gordin från True Talant som han la upp i sin logg!
Lördag-Söndag

Live like there's no tomorrow

Sitter hemma hos pappa på landet nu, har fått en ny mobil av pappa och hans fru :D  Eller ny och ny, Jag och hans fru böt mobil för jag vill hellre ha hennes. Den är mycket bättre, haha ;)
Kommer nog inte blogga i helgen men vi hörs på måndag! Byyee
Tumblr_lt46t5rqnt1r4owafo1_500_large

.

Tumblr_lr6frw7xgj1qiu5nvo1_500_large

Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile.

Sitter och nördar the sims men ska snart sluta nörda för att packa inför imorgon då jag åkter till pappa på landet efter skolan och sen göra mig iorning för sängen ♥ Ska kolla på ett avsnitt awkward eller weeds, förhoppningsvis snacka med Josef och sen måste jag sova! Har huvudvärk :(

Idag på fotolektionen skulle vi ta porträtt där man gjorde något man brinner för. Jag jobbade med Elli och vi valde att ta dansporträtt. När det var klart redigerade jag en bild på mig och Loppan, så jävla bra!

Skolfoto Á la 2011/2012

Äntligen fick vi ett sms med koden till att få logga in och kolla hur våra skolfoton blev! Hela klassen vart helt ivriga och första delen av lektionen gick åt till att kolla på dem, skratta och kommentera. Bjuder på några av korten!

 

Det var ganska många sjuka så vi ser ut som en särklass :(


Fake friends are like shadows, they follow you in the sun but leave your side when it gets dark.

Sitter hemma helt själv och spelar the sims 2. Egentligen har jag Matte nu men mådde så jälva illa inatt och imorse att jag bad mamma sjukanmäla mig. Tror att det är av några tabletter jag måste ta just nu, det står att man kan må illa av dom. Må illa är något av de värsta jag vet! Ska plugga lite matte snart eftersom att vi har prov nästa vecka. Vi har prov var tredje vecka i matten, lite stressigt men jag har klarat av det hittils! Senare ska jag nog ut på en promenad, det är kallt men fint ute. 

Tumblr_lsv4wgdukg1qbk0rto1_500_large
Hösten är så vacker


Aco spotless resekit!

Kan ju börja med att om ni klickar er in på DONTMISSAPP kan ni få aco spotless resekit helt gratis!

Klicka på länken (eller bilden) för att komma till sidan, logga in med facebook, hitta rutan på höger sida där de står "aco spotless gratis blabla" och sen följer ni vad det står.


Utkast: Okt. 10, 2011, aa ett gammalt utkast!

Har inte orkar blogga på ett tag för att jag har haft fullt upp med mitt liv! Coolt va? Har varit på fester, skolan, vänner och min finfina pojkvän, mest med honom ♥
Men ska bättra mig, saknar att få skriva av mig lite faktiskt, älskar att skriva! Det är därför jag ska bli journalist eller reporter! ;)

Brorsans gosetröja! ♥ Student of Sweden 2011!

Glida runt, Hänga runt, Låna pengar

Tjabbaaa! Ska snart ner till bussen och åka till stan med ElliPelli och vi ska kolla på en (säkert skittråkig) teater med våran teatergrupp, något obligatoriskt skit. Men aja, det blir säkert najs. Vi ska sitta och proppa i oss massa godis! :D
Sen ska vi vidare till stadsparken och möta upp lite folks så får vi se vad som händer, antingen blir det vidare till röjj eller chill! Hoppas på rööjj!

Jag och BestisHestis ♥

Who's that sexy beast!? Oh i clicked on my own profile again...


Ljust eller mörkt hår?


Happiness is for beautiful people, everybody is happy, everybody is beautiful

Sitter och skriver en fett lame uppgift som ska vara klar imorgon. Vi ska ta en nyhet på engelska, skriva om den i egna ord och sen redovisa för klassen som ett eget nyhetsprogram. Alla i klassen klagar, haha söta ♥
Jag tog nyheten om att Steve Jobs är död, har aldrig varit ett stort fan av apple men det är tråkigt ändå. Hatar cancer. Jag önskar att cancer kunde få cancer och dö. Hemska sjukdom! Vila i frid ♥


168108_178566278850593_166880013352553_393332_3964531_n_large

Little lion man

Igår skrev jag inte så mycket men det hände lite grejer så orkade inte. Försökte sova men det gick inte så jag kollade på TV och försökte sova igen, det gick inte så jag gick ut och joggade (ja, mitt i natten) och sen somnade jag. Tur att jag var ledig idag, hade varit dödstrött annars! 
Vaknade vid 12 tiden tror jag och låg bara och slöade, snackade lite med Fillan och Emil. Fillan kan alltid få en på humör ♥
Senare åkte jag ner på stan och köpte ögonbrynspenna, ögonskugga, chips och redbull och tog bussen till älsklingen och kollade på en serie med honom och hade det mysigt ♥ Åkte hem därifrån med fetaste bulan :( har ont och är yr, vi krockade ihop med våra huvuden och bara jag får smällen, usch och fy! Så vart det sist också! Jag är den som får bulan :(  Mamma sa också att det kanske blir en blåtira imorgon för att det kan bli så om man får en stor bula i pannan! Hemskt... Lucky me there's makeup!


-

5135960716_37207c756f_large

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Sittter på lektion nu och har precis redovisat min serie som jag gjorde. Haha den blev rätt så bra. klassen skrattade lite och läraren sa att det var bra gjort och likt en tecknad serie, så jag blev nöjd! Efter skolan ska jag ner på stan och växla mina Israeliska pengar, kolla på lite kläder och smink och sen köpa en kanelbulle med Josef! Det är ju kanelbullens dag idag! :D


Klicka på bilden för att se min (brutala) serie!

The only place where dreams are impossible is in your own mind.

Nice att komma tillbaka till skolan och träffa alla mina äälskade kompisar igen ♥ Love love love!
På lunchen drog jag och Fredrik till stan och käkade en fet pizza, sen drog kollade vi på lite kläder och smycken. Jag köpte en skjorta och tre örhängen. Åkte hem efter skolan för att fira Mats (mammas man) som fyller år idag! GRATTIS MAAANNEN!!


Skjortan är myyycket snyggare irl :))))

Tel Aviv, Israel

Har precis kommit hem från en underbar vecka i Israel! Back as usual imorgon med bilder och vanligt skit! ;)