team Matty


Lalal

Sitter i skolan nu och har religion. Har precis gjort klart båda uppgifterna vi skulle göra tills idag så då fick man vänta på de andra tills alla är klara så vi kan läsa upp uppgifterna för resten av klassen. 

Passade på att beställa hem lite kläder från Nelly, förhoppningsvis kommer de om 2 dagar. Fillan berättade att de kan vara lite sega på beställningar ibland men oftast tar det 2-6 arbetsdagar.
 
PUSSHEJ!!
 

Varför kan inte allt svårt vara lätt?

Nu är jag hemma och ligger i sängen och försöker förstå mig på¨swedbank.. Vill kolla hur mycket pengar jag har så jag vet om jag kan köpa grejer eller inte innan jag drar till stockholm i helgen osv.. Men det är inte lätt när jag inte fattar.. Ser hur mycket pengar jag har men sen står det "aktuella kontohändelser" och två av mina räkningar som skulle dras i idag, så jag vet inte om de har dragits av från mina pengar nu eller inte.. Ååh bajsswedbank. Varför kan inte allt vara lätt för? De borde stå hur mycket pengar man har, betalda och obetalda räkningar och en lista på saker man betalat senaste veckan. Då skulle jag vara nöjd..
 
Nu ska jag iallafall sova, trött och huvudvärk! Får kolla upp pengarna imorgon istället... Godnatt!
 
 

Resultatet från min klippning!

Klippte ju Cassandra igår! Vi har en frisörlinje i skolan så vi skulle fråga frisörläraren om vi kunde få låna en frisörsax att klippa håret med, men hon var inte i skolan. Vi gick då till våran rektor och frågade om han kunde låna ut en frisörsax, men det kunde han tyvärr inte. Som tröst fick vi en varsin daim. Haha! 

Men sen gick vi tillsama till honom och bad om en papperssax, och det fick vi! Så jag klippte Cassis hår med en frisörsax! Men det blev faktiskt bra! Både hon och jag blev nöjda och våra vänner tyckte att det blev jättesnyggt! Även rektorn!! :D
 
 

When was the last time you did something for the first time?

Sitter hemma hos Malin med hundarna nu och redigerar film som jag, Elli och Nikole gjorde för ett tag sen. Har inte riktigt orkar fixa de men nu har jag ändå inget att göra. Var ute och gick med hundarna för ett tag sen och hämtade min cykel hemma för att jag ska cykla till teatern sen och nu ligge de båda och sover. Måste vara tröttsamt att vara en liten hund... 
 
 
Lilla Diesel när han ligger och sover på mina ben..



Klippa lugg!

Sitter i skolan nu och väntar på hjälp, alla behöver typ hjälp just nu.. LOOOL!! 

På lunchen ska jag klippa Cassis lugg, SPÄNNANDE! Har klippt lugg förut men aldrig så som hon vill ha det, men vi kör ändå. YOLO!!! Blir de dåligt så är det bara att fixa till det hos en frisör.

Nästa lektion är digitalt skapande och då ska jag (om de finns tid) börja fixa ett outro till RMM! FETT NAJS! Dom vill ha hjälp med det och frågade folk på fb. Så får man skicka de till deras YT kanal och förhoppnignsvis väljer dom min video då! Men jag vet inte, jag är ju inte expert men jag kan! 
 
Sån här lugg har jag klippt (gjort den på bilden själv, ganska simpelt)
 
Typ såhär ska jag klippa Cassis lugg..


Utkast: Aug. 24, 2012

Nu har jag fått "nya" blogg.se, ser jättekonstigt ut men jag vänjer mig nog snart!
Sov jätteskönt inatt och kände mig perfekt utvilad när jag vaknade!

Nu sitter jag och äter frukost och hundarna står vid mig och gnäller för dom vill också ha min mat, men de får dom inte!
Ska snart sticka till skolan och efter de ska jag handla lite med Fredrik och sedan åker jag till pappa i helgen!


Ju längre man ligger i vattnet desto blötare blir man

Nu ska jag packa väskan! Ska till min pappa i helgen så jag måste ta med mig kläder, rengöringsgrejer, smink osv. Kbry? Ska även till hundarna kl. 22 och vara hundvakt tills imorgonbitti, späännandeee!! Kommer vara helt ensaaam :( Eller, ja har ju hundarna men ändå!!

Har iallafall laddat ner senaste awkward avsnittet att kolla på, LOVE! ♥
Img_2865_large

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre. - Nalle Puh

Idag var jag ledig från skolan, sjukt skönt! Kommer vara ledig alla torsdagar den här teminen, nästa termin kommer jag ha naturkunskap på morgonen och sluta efter den.

Idag åkte jag, mamma och min bror ner på stan och köpte skor. Jag köpte två par, ett par som jag kan ha nu och ett par som jag kan ha när det blir lite kallare. Eller ja, de va mamma som köpte dom men jag valde.. Haha Världens bästa mamma ♥


Beau Mirchoff


Random making movies

Sitter fortfarande hemma hos Malin som jag är hundvakt åt. Kommer vara här till 23-23.30 ungefär. Har käkat lite pannkakor och gått ut med dem en del gånger. Lilla Disel springer fortfarande runt och leker med samma leksak och vill att jag ska vara med, hahaha så himla söt!!

Från en sak till en annan; Jag har ett aschill schema! Måndagar 8.35 - 15-35, Tisdag 10.30 - 15.35 Onsdag 8.35 - 15-35 Torsdag LEDIG, Fredag 12.30 (tror jag) - 15.35 Jag tycker iallafall att det är asnajs!

RMM har en ny ung 08 video! KLICKA HÄR för att se den!



Hundvakt

Sitter hundvakt nu och har varit ute med dom för ett litet tag sen. Nu sitter jag vid datorn och kollar runt lite och redigerar en film på min skoldator. Ena hunden här är jättetrött, haha så gullig när hon nästan sover och minsta lilla ljud man gör oförväntat tittar hon upp, haha! Försöker vara så tyst som möjligt. Minstingen springer runt och leker med en leksak och kommer till mig ibland och vill att jag ska leka med honom, gullet!

c

Kunde inte bry mig mindre

Nu ska jag gå och göra mig iordning och sova. Ska försöka somna tidigare än igår, va sjukt svårt att somna! Men nu är jag ganska trött så de går nog bra! Imorgon blir de första riktiga skoldagen.. Känns sjukt att jag går i 3an...

Bästa vänner är som stjärnor.... Du ser dem inte alltid, men du vet att de alltid finns där.

5 Juni 2008 tog min kusin studenten, då träffade jag även en människa som förändrade en del av mitt liv, Ellinor Kolmodin. Jag trodde aldrig att jag skulle klicka med henne, jag trodde att hon var en töntig pluggis och hon trodde att jag var ett emo. Men tänk så fel vi hade. Jag kommer fortfarande ihåg första dagen hon var hemma hos mig. Först ringde vi hem till en kille vi tyckte va snygg för att höra hans röst (stalkers) Sen chattade vi med en kille på playahead, och vi drev med honom så mycket! Vi skrattade tills vi fick kramp i magen! Det var så sjukt roligt! Sen gick det bara utför. Under kanske 3 år var vi jättetighta, vi var med varandra varje dag, sov hos varandra och pratade om allting med varandra. Vi var de flummigaste människorna man kan träffa på och det gick inte en dag utan att vi fick en rejäl skrattattack. Det jobbigaste under de åren var när vi åkte utomlands och var ifrån varandra i en vecka. Då blev facebook loggen bombad med "Jag saknar dig" meddelanden. 

Sedan vet jag inte vad som hände. Men vi var plötsligt inte lika tighta längre. Jag har mått dåligt över det ett tag nu, vi har försökt att fixa det men det slutade ändå med att vi inte hördes av på länge. Ellinor är fortfarande min bästa vän, hon kommer alltid vara det! Även om hon flyttar till kina och ringer en gång var tionde år så kommer hon att vara min bästa vän. Det är med henne jag har delat de roligaste minnerna, upplevt de konstigaste grejerna och skrattat mest! 

Nu de senaste dagarna, speciellt idag när jag följde med henne hem efter skolan har jag känt på mig att vi är påväg tillbaka igen, tillbaka till varandra och det gör mig lycklig! 

Jag ska iallafall kämpa och försöka få allting som vanligt igen, för det var då jag mådde som bäst!

529989_379562892112809_1769197592_n_large

 


Ey mannen YOLO

Shii maan!! Sitter hemma hos Elli och dricket kaffe och käkar sockerkaka som vi har bakat, helt perfekt! Godaste vi ätit i hela våra liv!

Idag fick vi tillbaka våra skoldatorer och det känns fett bra! Äntligen har jag en egen dator igen ♥
304890_338095986274312_719343412_n_large

You only live once, but if you do it right, once is enough

Nu ska jag försöka somna, får se hur det går.. Har varit vaken till 3-4 de senaste dagarna och sovit till klockan 13... Imorgon är det ju första skoldagen! Sista året också... Ska bli kul att träffa klassen igen och komma igång med rutiner osv. På lov följer man ju inga rutiner så det känns lite skönt att få allt klart och planerat.

Ska upp klockan hav 7 imorgon, så nu ska jag släppa mobilen och datorn och läsa en bok, då brukar jag bli ganska trött och somna!

Godnatt!

Innan du tror, ta reda på fakta. Innan du dömer, försök förstå varför...

Jag blir så ledsen på folk som alltid tror saker, och dömer folk innan dom tagit reda på fakta! 

Finns en tjej jag känner, och hon vägrar lyssna på mig. När vi väl pratar så är hon bara otrevlig och trycker ner mig, även om jag försöker vara trevlig. Hon tror nämligen att jag sagt en sak som kunde förstört vänskapen mellan henne och hennes ex. Jag har förklarat hur det ligger till, att jag absolut inte har spridit något skitsnack om henne, men hon vägrar tro på mig och tror på, tja, sig själv. Då de inte finns något "bevis". 
Det värsta är att vi går i samma klass, oc hon snackar så myket skit om mig bakom min rygg med våra gemensamma vänner. Det som är de jobbigaste med det är att dom inte säger till, dom låter henne fortsätta. Visst, jag förstår att det är jobbigt för dom när det blivit såhär, men man kan väl åtminstonde säga att man inte vill höra på skitsnacket och att hon ska lägga av. För jag tar illa upp av det, jag blir ledsen. 

Jag försökte lösa de här "tjafset" en gång och skrev att vi har varit barnsliga som bråkar såhär, kan vi inte lösa det eftersom att vi går i samma klass och för att jag som sagt är "oskyldig". Till svar får jag: Du har varit barnslig ja. 
Vilken nivå är det på egentligen?! Helt ärligt så är det hon som är den som är på barnnivån av oss två (och det är jag inte ensam om att tycka). Att snacka skit, försöka få mina vänner emot mig, trycka ner mig och vägra prata med mig face to face, medans jag försöker vara trevlig, vill lösa detta som hänt face to face och inte snackar skit med våra gemensamma vänner bakom hennes rygg, är inte det lite på en barnnivå?

Hon vet mycket väl, och mina vänner också, att jag har nog med skit att tänka på och klara mig igenom varje dag, ändå är det såhär... Det värsta är också att hon har tagit upp det värsta som hänt mig på ett mycket kränkande sätt. Varför sparka på en människa som redan ligger ner?




Stan med mamma !

Idag blev det en tripp till stan med mamma och hennes kompis Annika! Först åkte vi till Bauhaus för att köpa ett skåp till vårat nya badrum som snart har renoverats klart! Efter de åkte vi in till själva stan för att handla kläder och åt god sallad på cupido! 

Fick med mig ett par byxor, ett linne och block och penna (till skolan) Skulle köpa ett par skor men hittade bara ett par som jag gillade och kunde ha (kan inte ha låga skor längre) men dom skorna kostade väldigt mycket så de får bli en annan gång!
Ett par vanliga svarta byxor.. :)
Mycke snyggare när man ser den "på riktigt"
Så den här så jag kan hålla koll på skolan bättre!

If You Start To Miss Me, Remember That I Didn't Walk Away, You Let Me Go

Shoo läget?! Nu är halsflussen bättre! Jag kan äta och svälja igen, men det gör fortfarande lite ont..
Today har jag spelat the sims typ hela dagen, haha fett nörd! Sen kom mamma hem med subway, mummaaa!! Så vi käkade de och seeeeeeeen har jag bara chillat. Imorgon ska jag kanske börja röra på mig lite smått, åka till bauhaus med mamma om hon fortfarande vill och blabla vet inget mera.
Nu ska jag dricka mjölk för mjölk är bäst!

HAHAHAHAHHA


Jämför dig inte med andra, jämför dig med den person du var igår

Nu var det ett tag sen jag skrev, igen. Tur att jag inte är någon kändisbloggare för då hade jag säkert fått en massa skit för det! Har hänt en del sen jag skrev sist, en från RMM har lagt till mig på FB, jag har hans nummer (han har flickvän) en annan från RMM gillade en av mina bilder på instagram, är asstolt över de även fast dom bara är killar i min ålder som gör videos och lägger upp på youtube.

Jag har varit på en fest (som blev en katastrof) Fick nämligen skrika på vissa människor för att dom var så idiotiskt respektlösa! Blev så satans arg!! Så har jag fått halsfluss också, för typ 36384 gången sen i april (Känns det som men det är 3dje) Den här gången var de värst, grät igår när jag skulle sova för de gjorde så satans ont!!

Hoppas att det är över tills i helgen för då fyller min fru Cassandra 18 år!! VILL INTE missa hennes födelsedag!!!

Här har vi allt jag äter om dagarna just nu..

Nu är de fredagsmys!

Fredag, ska bara chilla hemma idag. Blev bjuden på en fest tidigare men pallar inte idag, ska ju på poolparty imorgon! :D Då måste man vara pigg och fräsh!

Nu ska jag ha fredagsmys med familjen, dom äter kräftor, räkor och sånt och jag käkar chips.. Haha, jag är jätteallergisk mot fisk och skaldjur så det funkar inte riktgit att käka för mig...
Men det är lugnt, luktar ändå äckligt och jag har smakat små räkor (från en pizza) en gång och de va inte så gott..
Tumblr_m8jquiaqjd1rqleilo1_500_large

De e klart att laxen ska ha en jolle

Vaknade tidigit idag, började med att de började borra här runt 8-halv 9, då går jag upp eftersom att jag ändå ska vara i tvättstugan klockan 10 och tvätta. När jag har lagt in all tvätt så lägger jag mig för att vila lite tills det är dax att gå ut igen, börjar inte grannen borra då istället?! Riktigt FML moment asså..
Så jag kollade på top model istället, och ber min kära bror att gå ut och hämta och lägga i tvätten eftersom att jag inte ville missa vem som vann. När jag kom tillbaka var jag tvungen att städa i typ en halvtimme för Marcus hade ställt tävttmedel och sköjmelden på tvättmaskinen och den skakar ju när den är igång så när jag kom dit låg de två sköljmedel utsprätt över golvet...

Har bytt sms-signal nu också, bästa jag haft eveeerr!! :D 

Nu ska jag spela the sims, haha :D BAI

Random making movies ♥

Gissa vad jag gör just nu!? Jo jag ligger och kollar på random making movies, ovanligt va?! 
Har tillbringat dagen med Lina, popcorn, film och en massa roliga bilder och klipp på youtube (bl.a. rmM) 

Ska sova snart för imorgon ska jag upp klockan 9 för att tvätta! Vuxenpoäng till max!

Hell is empty, and all the devils are here

Tjena tjena mittbena! har precis ätit klart min frukost (jävligt sent, jag vet) Vaknade först klockan 11 av att morfar ringde, kunde gått upp då om jag var smart men somnade om istället och gick upp klockan 1. Måste nog börja vänja mig vid att gå upp tidigt eftersom att skolan börjar snart...

Ska duscha nu och göra mig iordning och sen åka till Lina och myspysa med henne! PUSSHEJJJ

Tumblr_m0lw2v6sgt1qmowaco1_500_large_large
317303_2343748926304_1627423912_2273309_257601450_n_large

Extrajobb, check!

Nu har jag fått ett "jobb"! Ska vara hundvakt åt två jättesöka chiuauor! Hur söta som helst! Kommer börja i September men ska ha en provdag med dem så att vi vet säkert att jag och hundarna fungerar ihop! Ååh so excited!! Jag älskar hundar så det kommer nog bli dunder!! :D 
Båda är valpar också, söthet*100!!

Don't cry because it's over, smile because it happened

Sitter och kollar på tv, kollade på life och Ryan tidigare med nu är det slut! Älskar de, men dom visar bara samma avsnitt hela tiden så jag kan dem utantill nu! haha

Igår träffade jag Elli och Nikole och vi åkte ner på stan och spelade in en film, haha det var fett kul! Ni får se den när den är klar vilket är någon gång efter att skolan har börjat för det är då jag och Elli kan börja redigera!

Idag ska jag på en "arbetsintervju" Såg en lapp häromdan om någon som sökte hundvakt några gånger i månaden. Jag smsade henne och hon svarade att vi kunde ses idag och prata mera om det, spännande! :D Men det känns som att det kommer bli lite awkward, haha vet inte vem det är så det känns som att det kommer bli lite; Ja, ehe.. Hejsan....

Tumblr_m19dk2mxpr1r0uzhso1_500_large


Ett apel?

Hej ppl! Har precis gjort mig i ordning, seg osv, jag vet. Men det är lov! Då måste man få sov ut hela dagen! Ska snart sticka iväg på ett litet "möte" på stan och senare ska jag träffa Elli! Ska göra henne beroende av RMM, moahaha!

De e klart att laxen ska ha en jolle

,
Nej, nu ska jag sova. Har kollar på RMM sen typ 21 nu, så jävla bra dom är! Helt beroende, drömde fan att jag va med i en av deras videos förut, hahaha. 

Klicka på bilden för att komma till deras youtube kanal ;)

What if love doesn't excist?

Tumblr_m8cjo2c1nu1r9cijao1_500_large
Tumblr_ls3ejusk0q1qke2x2_large
Tumblr_m89rleiqld1qbaavwo1_500_large

Why does it take a minute to say hello and forever to say goodbye?

Träffade en kompis idag som flyttar till Barcelona imorgon, tog ett tag för mig att tro på det, haha det lät så "overkligt" när han sa det till mig! Vill också flytta utomlands någonstans. Typ USA.. Hollywood och bli en skådis i värsta filmen, storsäljare! De skulle va coolt, det är fan min dröm! En actionfilm ska det vara! GUD va awesome de skulle vara att få spela badass i en actionfilm!

Ni vet en sån film när man spränger hela skiten i slutet och går därifrån assexigt. Fatta kuuuul?!

Sometimes the best revenge is just a simple smile, to let them know you're doing just fine.

Min dator har varit lite knas, har inte gått att ladda den och den var urladdad, men nu fungerar det igen! Kan ju inte blogga från mobilen eftersom att blogg.se appen inte finns till android
Dyadyaa, mina dagar har varit najs, umgåtts med vänner, festat, chillar, kollat på bio under stjärnorna med ca 3000 andra uppsalabor, hur mysigt som helst!
Tummen upp och en apelsin på det! (dubbelt så bra)

Fullmoon

Har sovit hos mina kusiner sen igår, har varit roligt! Vi har kollat på scary movie, eclipse, spelat the sims 3 och gjort cpfula gubbar, haha fett kul! Igår natt när jag skulle sova knakade de asmycket så jag trodde typ att de spökade och blev pissrädd! Låg under täcket tills jag fick syrebrist typ, haha ;)

Så var det ju fullmåne igår och den varulv som jag är så har jag svårt att sova när det är fullmåne.. Kuuuul. Men jag hade en asfin utsikt därifrån jag låg iallafall!