-

Tumblr_m7f09xlptj1r3ci6no1_500_large
Tumblr_m80kttniz31r2knsgo1_500_large
Tumblr_lvcqm2joag1qjcv95o1_500_large
Tumblr_m043dvjnbl1r7416k_large

Urban explorer

Idag har jag inget planerat. Skulle åka till ikea med mamma men vi får se om det blir av, annars ska jag försöka få tag på Nikole för jag har ett äventyr för henne och mig! Haha ;)

Jag älskar att göra galna saker, gå in i gamla hus och kolla (typ urban explorer) Det är sjukt intressant! Nu har jag hittat något liknade för mig och Nikole. Hon är typ den enda av mina vänner som vågar göra sånt!

Jag tror att när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än

Idag vaknade jag hyffsat tidigt, duschade och käkade gårdagens middag till frukost och sedan cyklade jag ner på gipen för en myspicknick med Elli! hur skönt väder som helst! Sedan åkte jag ner på stan för ett litet möte. Efter det köpte jag lite mjölk och annat till mamma.
Nu ska jag till Elli igen för lite chirre och annat onyttigt och en skräckfilm på det!

uuntzz

Idag har jag träffat Lina och chillat med henne i stadsparken och snackat massa skit och proppat i oss jordgubbar, chirre och vindruvor! Sen har jag käkat på tacobra med familjen, sedan blev det en cider med mamma och Mats på något nice ställe. Tog bussen hem och fixade mig lite för festligheter hos Fredrik! Missade 21.18 bussen så de blir att ta 22.19 bussen istället, men de blir bra det med!

we buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like

Skön dag idag! Vaknade vid 9 och gjorde mig i ordning och sen cyklade jag och mamma ner till badet för att bada. Dock blev det inte så mycket bad eftersom att det var iskallt i vattnet men vi solade, och det var skönt!

Vi åkte hem igen vid 12 för att äta lunch och sedan duschade jag och åkte ner på stan för ett "möte" med min terapeft. Efter det träffade jag Sara och Cassandra en snabbis på stan innan jag åkte iväg för att träffa kusinerna!

Fast jag inte ska handla så mycket den här månaden då jag bara har underhållsbidraget och två räkningar att betala så kunde jag inte låta bli att köpa ett sött linne jag såg på rean! Självklart fick jag med mig två andra grejer hem också, som dock inte var på rean...
Jättedåliga bilder, jag vet.. Men jag orkade inte fota med kameran eller mobilen så de fick bli camen... ;)

Klicka på den lilla bilden så blir den större :)
Örhängeeen!! Nu när Cassi har invaderat mitt öra med hål kan det vara bra att ha många likadana :) Jaa som ni ser har jag redan tagit av de vita pärlorna. De sitter så fint i mina öron nu!
Tre snygga ringar, giller den i mitten mest ♥

Jag vet vilken dy hon varit i

Om designen ser helt knas ut, klicka då på f5 tills den ser normal ut. Jag var tvungen att göra det två gånger innan min nya design kom fram.
Idag träffade jag Fredrik och Cassandra på stan, snackade en massa skit och tog en fika. Myspys! Nu är jag hemma och väntar på maten, är dock inte ens hungrig s´å vi får se om jag ens äter något... haha!
Ikväll ska jag kolla på björnbröder med mamma, kommer gråta sönder! Den är så sorlig tycker jag!
Tumblr_ln19zqx5dq1qdqv28o1_500_large