Pls help!

Har tänkt på en grej ett tag.. Min piercing där uppe på örat ser så ensam ut, så jag funderar på att ta en till bredvid den! Såg en bild på de förut och tycke de såg ganska snyggt ut! Vad tycker ni?

89438742571106014_yhjvyw8z_c_large
374407_498248903542793_1071181031_n_largeVisst var de ganska snyggt ändå? :D
 

RWN

Var på Williams igår med Cassi, Nikola, Louie och Cissi. Cassi och Nikola drog rätt tidigt men vi andra var kvar! Vi fick skjuts hem av Rawan, men vi åkte inte hem direkt! Vi slirade runt lite med bilen ett tag, 1 och en halvtimme rättare sagt! Haha men sjukt kul var de!! Sen åkte vi förbi donken och käkade lite mat.
Jag och min bror (som kom senare när cassi och Niko hade dragit) fick vääärsta skrattattacken i minst 10 minuter när Louie skulle säga RWN på engelska. Han sa Ar dubbelway en, och just dubbelway fick oss att döööö av garv!! Fick så jävla ont i magen! hhah!! Det är en sån grej man måste varit med för att skratta åt!!
 
Blir en bild på kvällen Nikole fyllde 18! Jag, Nikole och Cissi ♥

Gottegrisar

Ledig från praktien idag, skööönt!! Vaknade vid 12, sen kom Cassandra med lite godis och cider så vi satt och tjockade oss ett tag och jag kämpade med att få ut tuggummit som Cassi hade i hårbotten... Nikola den jäveln hade somnat med tuggummi så de hamnade i Cassis hår... Haha

Städade hela lägenheten idag också så helt ledig var jag inte! Hann inte med allt eftersom att jag ska vara hundvakt idag och började klockan 4, så nu sitter jag här!!
 

Hi honey

Nu har jag äääntligen fått tillbaka min älskade dator! MEN alla mina saker har försvunnit!! Alla dokument, bilder, minnen, videos.. Allt! Det är skiiiiitdåligt! :((( Bilder betyder ju faktiskt mycket, och alla mina skolarbeten... Jaja, får väl försöka fixa de på något sätt... Ska få göra en uppgift muntlig med min lärare så jag slipper skriva om allting eftersom att det tog 2-3 veckor att göra...
 
Har ju färgat håret också, på första bilden ser de inte lika rött ut wsom det är, utan det är typ som på andra bilden. Fast ändå lite snyggare
 

Redhead

Nu har jag varit orange/gulhårig i 10 minuter så då var det dags för den röda färgen!! nu sitter den i och jag är feeeeeeeett röd!! Kommer bli fetacoolt tror jag! :D
 

Pippigult hår, så fint!

Sitter hundvakt nu så då har jag tillgång till dator! Sitter just nu med en blondering i håret, helt gult! hahaha!! Jag ska färga håret rött så jag behövde blondera de först eftersom att det var så mörkt så de skulle inte bli så rött som jag vill ha det.
 
Fick en praktikplats idag också! FuuckyeaaH! ska jobba på acabo games och marknadsföra deras spel, kommer säkert bli kul! :D
 

Hej

Min dator är trasig så de blir uppdatering när den funkar igen! Har ju ingen iphone så kan inte blogga från den :(

GRATTIS IGEN NIKOLE ♥

Nu ska jag fixa håret och sminket sen ska jag ut och fira Nikole! Kommer bli fett!!
 

Den här lilla motherfuckern, hon är min

Grattis till min fina fina vän Nikole som fyller 18 barre idag! Har väntat på den här dagen i 8 månader nu! YÄÄEY!!
Nu kan vi äntligen gå ut på krogen tillsammans och ba röjja nätterna långa! När vi inte har något att göra kan vi ba; Vi drar ut och dansar och dricker öl! Ååååh finally!!

Du är världens bästa, coolaste, finaste, snällaste, roligaste (osv) människa och jag är så sjuuukligt glad att jag har dig! PUSSHEEJ
 
 

Band/artists you have seen live

Tokio hotel 4 Mars 2010
 
Rise Against 13 Mars 2012
 
Mac Miller Peace and love
 
Labyrint Peace and love, lite här och var i Uppsala
 
Skrillex Peace and love
 
 
Sen massa andra på p&l som jag inte orkar ta upp :ppPp

You can walk straight through hell with a smile

Snart är det december. December som brukar vara för mig den mysigaste månaden kommer bli en helvetesmånad det här året. I ett halvår har jag kunnat gå ute på stan osv utan att behöva oroa mig för att springa på honom. Nu, i december kommer det inte vara så längre. Nu kommer jag göra det, någong gång kommer det bli så. Uppsala är alldeles för litet för att det inte skulle hända. 
Under det här halvåret har jag stött på hans vänner. Jag har alltid gått förbi dem med huvudet högt, men jag vet inte om jag kan klara av det nu. Det kommer bli jobbigt, jag vet inte hur jag kommer hantera det. Kommer jag bryta ihop? Eller kommer jag kunna gå förbi precis som jag har gjort med hans vänner - med huvudet högt? 
Kommer allting fortsätta uppåt som det gör nu, eller kommer allting bli ett helvete igen? Kommer såret som håller på att läka rivas upp igen? 
 
Tumblr_md3i0gyxvf1qev8neo1_500_large
Tumblr_mdsuz6qq5o1reey7ho1_500_largeTumblr_mdsyjeqse71rlabfio1_1280_large
 
 

Lite snygga kläder från Carlings som jag vill ha!


-


Det är personen man blir kär i, inte könet

Kollade precis klart på filmen Ted. Trodde verkligen inte att den skulle vara som den är! Haha, trodde de skulle vara en lame film om en teddybjörn, men de var den verkligen inte! Den var roligt och lite sorglig.. 
Nu lyssnar jag på jag vill fortfarande ha dig - Labyrint och funderar över en massa saker. Bl.a. kärlek. 
 
Vem man blir kär i finns ingen som helst som kan styra och ställa över. Den personen jag var kär i var ingen jag valde att "han ska jag bli kär i"! Jag blev det, och det var inget jag bestämde själv. Det bara blev så. Så är det med alla människor, det gäller homosexuella, hetrosexuella och bisexuella människor. Man blir kär i en person, kille eller tjej spelar ingen roll. Det är exakt samma kärlek mellan alla sorts människor. 
Varför ska en homo- eller bisexuell person behöva "komma ut" med sin sexuella läggning, vad är det som skiljer dom från hetrosexuella? Kärleken är densamma, och det är den det handlar om, eller hur? Om jag, som hetrosexuell inte behöver "komma ut" som hetro, varför ska då t.ex. Anton Hysén behöva komma ut som gay? Det finns ingen som helst skillnad mellan den kärlek jag och han ger till folk. 
Folk som säger att dom inte har något emot homosexuella - så länge de inte vill ligga med dem har jag en sak att säga till: Du är alltså hetro, och vill ligga med varenda tjej/kille du ser? Nej, jag tänkte väl de. Fantiserar du sexuellt om varenda person du ser? Nej, precis. Ska då en homo/bisexuell person vara helt annorlunda och ha sexfantasier om varenda person de ser?! Tänk efter lite, Det är ändå personen man blir kär i, inte könet...
 
Tumblr_m4ai4iqgle1r7hbcyo1_500_large
Tumblr_m40hs4yted1rn66dro1_500_large
Tumblr_mdmyiknzpk1qj2r1so6_1280_large
Tumblr_mdnbd0qjqk1rfxjhbo1_500_large
Tumblr_m6m00ch58h1rxy5emo1_500_large
Friendship-girl-kiss-love-favim.com-537310_largeTumblr_mdr8jnyv281rksyako1_400_large
 

Post your favourite movie, TV show, band + food

Favourite Movie
 
Favourite TV show
 
Favourite band
 
Favourite food

(Kyckling i ädelostsås)

Dröm

Min dröm inatt var helt knas.. När jag vaknade på morgonen visste jag att jag hade drömt något mysigt men kunde inte komma på vad. När jag läste min blogg (ja, jag gör de ibland) och såg bilderna från abduction kom jag på att jag myste med Taylor i drömmen, sen när var var i köket och såg något kom jag på en annan sak ur drömmen och sen hos Malin i hennes hall såg jag yttligare en sak spm gjorde så att jag fick flashbacks till drömmen, det var fett coolt!
 

Abduction

Har precis kollat klart på abduction. Såg den när jag kollade upp Taylor Lautner på IMDB, kollade på trailern och tyckte att den verkade bra. Den var väldigt bra också! Jag gillar lite mer spänning och action så den här va prefekt! Bra film, snygg huvudperson. Dock störde jag mig som satan på tjejen han var meds ögobryn, ville bara hoppa in i TVn och noppa dom!! 
En cool grej var också att Michael Nyqvist var med i filmen, han är ju svensk! :D

 
 

Tell us about your pets, the ones you've had and lost

När jag var liten träffade min pappa som hade två hundar, Golden retrivers, så vi har haft två hundar som hette Lukas och Simba. Vi hade också 4 kaniner; Charlie, Keso, Snuffan och Nina. Sen flyttade vi till ett annat ställe och då hade vi inte kvar hundarna och kaninerna, då köpte vi en sköldpadda som hette Lillefot, men han blev dock sjuk och dog efter några år. När pappa flyttade ut på landet skaffade vi en katt som heter Elsa (som är en kille, haha) Det var en katt som en familj hade innan men dom släppte ut honom för att dom inte kunde ha var honom, så då tog vi hand om honom istället. Vi hade även två vattensköldpaddor som hette Knoll och Tott, nu har vi bara en av dom kvar och för inte så länge sen köpte dom en till liten katt som heter Bus.
Daniella och Oskar har också haft två andra kaniner när vi bodde på landet som heter kakan och något annat... hahah kommer inte ihåg vad den heter...
 
Assuddig men de är iallafall jag när jag var liten och Lukas och Simba :)

Look what happened to my good intention

Hej hopp gummisnopp!
I Fredags träffade jag Nikole, vi skulle gå på hennes killes spelning som skulle börja 21.40 men dom började typ 21.00 istället så vi missade typ den. Vi hörde iallafall en låt, sen slutade dom, haha väärt! Sen köpte vi godis och läsk och åkte hem till Nikole och skulle kolla på en film men vi fattade inte hur man laddade ner den så de blev inget. Vi flummade typ runt på fb istället, haha!

I Lördags åkte vi på en fest hos en kompis som har fyllt år, dock så kunde man knappt spela musik där för grannarna klagade, vilket var lite synd. Jag var där ett tag sen åkte jag till en pub med Garrette, Tim och Anton, sen kom Nikola och Cassi ett tag. Åkte med Cassi och Nikola hem och kollade på en skräckfilm som dock inte var så läskig men den var helt ok ändå.
 
Nu sitter jag hundvakt och ska hem och käka lunch med mamma som jag knappt träffat i helgen, lilla mammaaaa... ♥
 
 
Testade Nikoles syrras löshår hemma hos dom, ska färga mitt hår såhär tror jag, så jag fick två blonderingar av Nikole för hon ska inte använda som förens i Mars och då kommer dom ha blivit gamla, Ska nog köpa två åt henne då när hon ska färga istället! ;)

If there's a man in the clouds, tell me where the hell is he now?

Ibland önskar jag att jag hade någon att åka till när man inte orkar längre, någon som man kunde krama om och bara släppa allting. Låta allting komma, då kanske man blir av med det snabbare?
Jag önskar att jag hade någon som förstod, exakt hur jag känner. Som förstod att jag är inte den jag brukade vara, jag försöker vara bättre men det brister. Räcker det inte med all den skit jag redan fått? Varför ska jag få mera?
Varför kan ingen hjälpa mig upp istället för att sparka ner mig igen?
Är jag inte den du vill att jag ska vara, hjälp mig då att komma tillbaka till mig istället för att hacka på mig.
 
 

Önskelista

Nu har jag gjort en önskelista på saker jag kommer på hittils, SÅÅ MAMMA NU VET DU VAD DU SKA KÖÖPAAA :*

Skorna heter Jeffrey Campbell och vill ha glittriga, men kan inte bestämma mig för vilken av dom tre, så någon av dom! :)
Det från kicks är Trins nail repair, kanske inte syns så bra på bilden :)
 

Breaking Dawn Part 2

Igår var jag och Fredrik och såg Breaking Dawn part 2! Tycker att den var bra, men det blev ungefär samma sak som med 1an, att jag blev lite besviken eftersom att jag läst böckerna och då händer de så mycket mer och på ett lite annorlunda sätt. Men den var iallafall värd att se! Dock så hatade vi att Renesmee ser så sjukt animerad och fejkad ut! När man fick se hennes ansikte första gången i filmen sa alla i biosalongen "Aaaawww!" förutsom jag och Fredrik som började garva! Haha. Lite tråkigt att det var den sista filmen, hade gärna sett mera av twilight Saga på bio! Men som Fredrik sa, snart kommer det en till liknande film/bok som alla blir galna i! 
 

A picture of somewhere you've been to

Döda Havet ! 

I don't care

Sitter fortfarande hundvakt men ska gå hem när Malin kommer, vilket är om kanske en kvart :) Ska bli skönt för jag är sjukt trött!! 
Imorgon har jag typ ett religionsprov. Det är inte riktigt ett prov men ungefär... Kommer nog gå bra eftersom att det är ganska lätta grejer vi ska läsa på inför provet.
 
 

Feel free to do whatever you want

Nu har jag töjt upp mitt öra till 8a mm igen. Hade en 8a förut men sen tog jag ut den, visste inte riktigt om jag ville ha den eller inte. Fick höra att det inte var snyggt, jag skulle ångra mig när jag blev äldre osv. Så jag tog ut den. 
Nu har jag tänkt efter och vet ni vad? Jag skiter i vad ni tycker! Jag vill ha min töjning nu, vill jag inte ha den om 10 år så fine, då tar jag ut den. Nu vill jag ha den och därför tänker jag ha de! 
Jag vill pierca mig i läppen och tatuera mig, och vet ni vad? Det tänker jag göra! För jag är ung 1 gång, så varför inte göra/skaffa de som alla säger att jag inte kommer vilja göra/ha när jag är 35? 
Och vem vet, jag kanske visst vill ha töjda öron och piercingar när jag är äldre! ;)

 

The Walking Dead

Jobbade idag och kom hem vid 12, har sovmorgon till halv 1 imorgon eftersom att jag och Fredrik inte behöver vara i skolan för att göra det vi ska göra i vårat projektarbete. Skönt. 
Nu ska jag kolla på the walkning dead och sen sova, GODNATT! ♥
 
Tumblr_ltikm0wgcz1qi23vmo1_500_large
Tumblr_mdeeh7ihpd1r0cy0po1_500_large
Tumblr_mczvfxjgyb1r654vx_large
Tumblr_m6etugoniv1rti5yxo1_500_large
 
 

10 likes and 10 dislikes

Likes (inte i ordning)
  1. Musik
  2. Familjen
  3. vännerna
  4. fest!!
  5. mat
  6. skratta
  7. dans
  8. teater
  9. torr humor
  10. mediciner
Dislikes (fortfarande inte i ordning)
  1. Särskrivningar!!!!!!!!
  2. Människor som kommer med dumma bortförklaringar
  3. respektlösa
  4. falska
  5. sjukdomar
  6. skitsnack
  7. dryga personer
  8. Särskrivningar
  9. Särskrivningar
  10. Särskrivningar

04.03.10 ♥

Sitter och kollar på mina favoritmarkerade klipp på youtube. Kom fram till två från Tokio Hotelkonserten 4 april 2010. Kommer ihåg hur jävla lycklig jag var, det känns fortfarande sjukt att jag har sett dom live. Jag var helt galen i dom förut! Jag lyssnar inte alls lika mycket på dom längre, men Tokio Hotel kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, så mycket som jag tyckte om dom kommer det aldrig gå att ogilla!
 
Skulle dom ha en spelning i Sverige igen, skulle jag lätt gå på den! Känslan när man stod där och väntade på att det skulle börja var helt underbar. När ljusen slocknade i globen blev alla fans helt galna och skrek! Sen när hjärtslagen började skrek vi ännu högre, trodde inte att det skulle gå att skrika högre men när Georg och Tom sprang in på scenen och musiken började skrev vi så högt! VI sjöng, grät, skrattade, skrek, det var helt underbart! 

Dagen efter konserten gick jag i skolan med världens fetaste leende, inget kunde få ner mig den dagen! När jag gick i centrum men min kompis Veronica på rasten och berättade om konserten började jag gråta, så lycklig var jag! Det var helt sjukt bra! ♥
 
 

MTV EMA

Ligger och kollar på MTV EMA nu och kollar lite hur Martin redigerar våran dokumentärfilm, multitaskiiing! 

hejdo

Fett söt bild på mig!
 

Halloween-fotouppgift

 
 

Hej hej hemskt mycket hej!

Sittet och chillar i min ziperall nu, kom hem från mormor och morfar för ett tag sen. Var där och käkade middag och firade morfar på farsdag. 

Har inte så mycket att snacka om... Snart börjar MTV EMA så de ska jag se! ;)
 
 

A picture of you and your friends

Det blir många olika bilder! :)


Whispers in the dark

Idag hade vi någon typ "skattjakt" i skolan, det fanns en lista med massa saker man tillsammans som klass skulle ta med, varje sak var värd olika poäng. Den klass som samlat ihop flest poäng vann 1000 kr.

Och vilka vinner om inte ÄLVAN (miiin klass!!) Perfekt till studenten!! :D
 
Alla grejer man skulle ha med sig!

Write about your relationshipstatus

Jag är singel och trivs med det! Visst finns det dagar som jag känner att jag skulle vilja ha kärlek och någon att gosa och mysa med, men det är inget jag måste ha. Jag tänker inte jaga kärleken utan den kommer när den kommer! ;)
 

Post a picture of yourself and 10 facts about yourself

  1. Jag vill ha bruna ögon 
  2. Jag har egentligen ljust hår
  3. Jag har jättesvårt att lita på folk
  4. Det finns en enda människa jag öppnat mig så mycket på så kort tid för, EMMAAAA ♥
  5. Jag vill (och ska) tatuera en halfsleeve
  6. Jag hatar kaffe med mjölk i, skitäckligt
  7. Jag älskar svart kaffe!
  8. Tycker att det är sjuuuuuukt snyggt med keps på killar!

  9. Jag lyssnar på nästan all musik, just nu är det mest Dappy och rap!
10. Jag önskar mig CoD black ops 2 i julklapp
 
 

30 DAYS CHALLENGE

Fattade inget av den förra, haha så jag kör en ny!
 

You can't buy happiness, but you can buy ice cream. And thats kind of the same thing

Sitter hundvakt nu och kollar på neew moon. Det är ju twilight vecka den här veckan, igår var det twilight, idag new moon och imorgon är det eclipse. Dom borde sända breaking dawn part 1 också, ska ju se den på¨premiären nästa vecka med Fredrik och vill ha en lite refresh av den! haha.
Egentligen behöver jag inte de, eftersom att jag både läst böckerna och sett filmerna, så jag kan dem nästan utantill! 
 
Har bakat en kladdkaka också eftersom att det är kladdkakans dag! Jag är ett stort fan av kladdkaka och visste inte ens att det var kladdkakans dag förens ca en timme sen när jag såg det på twitter:( SKÄMS LINDA! 
 
Bild från Peace and love i år, våran sjö utanför tältet ♥

-


De tre sista barnen ♥

 

VILL ANVÄNDA MOBILEN!!

När iphonen har uppdaterats ska jag lämna hundarna hos Malin och sen vidare till min teater (som jag kommer lite försent till för att hundarna måste kissa och bajsa...) Bra info va? :D
 
Ååh jag känner mig stressad för att jag inte haft mobilen sen 4! Tänk alla som smsat miig! Framförallt Malin som jag är hundvakt åt. Hon brukar alltid fråga hur de går osv, så svarar jag inte... Hon kanske blir orolig att jag skitit i de eller någt :(
 

Iphonestrul!

Min mobil har gått sönder så den ska in på lagning, så jag fick låna en iphone 3gs av en kompis under tiden eftersom att tele2 inte har lånemobiler. Försökte starta den öfrst men det gick inte... Försökte starta den när jag laddade den men det gick inte de heller... Så jag belv aslack typ för att jag har varit utan mobil sen klockan 4 nu, haha beroende? Aja, läste på flashback att man skulle ansluta iphonen till itunes, så jag laddade ner de och engligt killen på flashback skulle telefonen anslutas direkt, men neejdå inte gjorde den det!! Blev ännu argare och höll på att ge upp, men sen kom jag på att jag inte får ut simkortet utan en "iphone-öppnare" KUUL! 

Googlade vidare och FINALLY hittade jag en lösning så nu håller telefonen på att uppdateras och kommer fungera!! YÄÄEEYY!!
 

bezt

Vaknade kvart över 6 imorse, skittrött men gick upp och käkade frukost ändå. När jag kom upp så hade mamma dragit ut spisen och så var det massa vatten på golvet, det hade tydligen droppat massa vatten från våran fläkt igår natt... Haha, wierd! 
Det är iallafall fixat nu så slipper vi få ett översvämmat kök! haha ;)
 
Har klarat en heeeel dag nu utan att bita bort mitt nagellack!! WOHOO!! :D Var nära en gång men kom på mig själv då och gjorde de inte, fett braa jag ääär!!
 

Nagellack är gott?

Har precis kollat på de sista avsnittet av Weeds som finns ute än så länge och målat naglarna. Jag har en konstig "vana" att bita av mitt nagellack efter 1 dag så de ser förjävligt ut. Tänker alltid att "nu ska jag ha de här nagellacket i minst en vecka" Men händer det eller? Nej...
Jaja, nu ska jag fan försöka! Haha Såfort jag tänker bita bort det ska jag hålla emot!
 

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Igår var jag hemma hos Emma och firade henne! Hade jättetrevligt :)
Sen åkte vi vidare till en fest i Bälinge, den var helt ok.. Vi åkte tillbaka till stan vid halv 2 och så stack jag till Williams för att träffa Elli och Loppan. Träffade även Fillan och Clara där så hängde med dom ett tag också :) 
När vi skulle hem hände de massa skit så de blev helt kaos! En kille började kaxa mot Bricke, han blev arg, Fillan blev arg, han slog ner Fillan, jag blev arg, vi slog ner honom osv. Helt kaos! Jaja, jag mår bra iallafall! ;)
 

 
 


Dissar du dina vänner står du evigt i skuld

Jag försökt jättelänge, försökt förstå varför det blivit som det blivit, försökt att ändra på allt men har inte fått något tillbaka. Du säger så mycket, men menar så lite. Mycket snack men liten verkstad. 
Nu orkar jag inte lägga ner mera energi på att försöka. Den energin jag ger behåller du, och ger ingenting tillbaka. Jag tänker på det här nästan varje dag, väntar på att du ska ringa eller smsa eller vad som hellst. Höra av dig. 
Vi pratade om allting förut, nu drar du dig undan när jag frågar om något, drar vita lögner hit och dit. Du kanske tror att jag inte märker det, men tro mig, det gör jag.

Jag hoppas att du förstår att jag vill verkligen få tillbaka våran kontakt, jag tänker på det nästan varje dag. Jag behöver någon som du, så som vi var förut. 
 
 

hej kanin, he-he-hej kanin

Vaknade klockan halv 10 idag, fick 5 timmars sömn eftersom att jag skypade med Fredrik och två killar vi hittade på chatroulette. Haha, vi var inne där igår för att vi skulle hitta varandra där men de gick inte så bra, men vi hittade två roliga killar att snacka med! :D Ingen av oss hade ju cam men dom två killarna snackade med oss där ändå, vilket är ett bra tecken att man inte är ett äckel som bara vill se bröst och sånt!
 
Ska snart gå till Malin och vara hundvakt, ska bara ladda klart en film på youtube, har inget internet där så jag passar på att göra det hemma så jag kan kolla på den där!
 

Exempel på min torra humor

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5721351_460s_v1.jpg

Five ways to win your heart

  1. Se bra ut! Snygg stil, fina ögon, snygg kropp. Så får man ju inte glömma kepsen ♥. Jag är kräsen..
  2. Ha torr humor som jag, haha vill kunna skratta ihop!
  3. Omstänksam och snäll
  4. Ställ upp för mig
  5. Va trogen
Sån här stil, MUUUMS
Tumblr_mctivvzpuc1rk8qkho1_500_large
Tumblr_mcrda8rx7i1qbi67go1_400_large

KBK!

ggg

Sluta elda Gottsunda, tack!

Kom precis hem från "jobbet" eller vad man nu ska kalla det. Ska sova snart för att jag ska upp 10 imorgon för att dra ner på stan och till kronofogden för att fixa med mitt skadestånd, sen ska jag jobba klockan 3 och psykolog klockan 5, sen blir det jobb igen!
 
Idag när jag jobbade skulle jag gå till Gottsunda Centrum för att köpa lite godis och när jag precis när jag gått över Gipen ("Gränsen" mellan Södra och Östra Gottsunda) så kommer det tre killar springandes emot mig men när de ser mig börjar de gå helt normalt, sen springer dom när dom gått förbi mig igen.
Eftersom att det var sent och det händer en massa saker i Gottsunda nu så blev jag lite nojig.
Jag pratade med Elli i telefon då för att jag inte ville gå helt "ensam" i Gottsunda så sent, så när jag kommer upp för backen där jag mötte killarna ser jag att det brinner i skogen där vid några hus! Blev ännu nojigare och frågar Elli vad jag skulle göra, haha helt chockad!
Jag ringde 11414 eftersom att elden inte var så stor och jag tänkte att de inte riktigt var en nödsituation, dock hade två andra ringt innan mig så brandkåren och polisen var på väg. Gick dock inte till Centrum efter det, haha!
 
Gick tillbaka till hundarna utan mitt godis så kom Nikola och gjorde mig sällskap, kanske lika bra att det inte blev något godis ändå?