Fuck the world, lets get high!

7de4d0fd547f459c91d16806d6f9da0f_large

Romeo, vart är du?!

Idag var jag i skolan, wiiho! Asskönt att vara tillbaka och träffa vännerna, PUSS PÅ ER FÖR ATT NI ÄR SÅ BRAA!! ♥
Efter skolan var jag på stan ett tag med Loppan, Fredrik och Linnea, sen stack dom och tränade och då träffade jag Nikole. Vi käkade lite och sen gick vi på teater med våran teatergrupp. Vi såg Romeo och Julia och den var bra! Asduktiga skådespelare, får jättemycket insperation av dom! Det enda jag saknade från pjäsen var "Romeo, vart är du?!"

Köpte min efterlängtade tröja på carlings! Kunde inte vänta tills efter jul som jag hade bestämt för de här var den sista! Fanns bara medium och jag behöver small men kunde inte stå emot ♥
Köpten en blå myströja på H&M, asmysig luva för den är stor! :D
Lite armband ! Love it, så snyggt när man har många! De bästa med domhär är att dom bara kostade 10 kr!!
Så köpte jag smink och annat skit som man egentligen inte behöver men men :)))

I'm sorry I let you hurt me.

Nu har jag precis duschat och fixat mig, målat naglarna och färgat ögonbrynen så nu känner jag mig levande igen! Imorgon ska jag upp och pallra mig till skolan, så får vi se om jag stannar hela dagen eller inte! Jag ska iallafall försöka. Febern har försvunnit nu men jag har fortfarande väldigt ont i kroppen och lite svårt att gå.
Adorable-beautiful-believe-cute-dreams-favim.com-218205_large

When you really matter to somebody, that person will always make time for you. No excuses, no lies and no broken promises.

Ligger i sängen och dricker glögg, äter nötter och russin och ska kolla på en film. Har precis tänt lite ljus på mitt rum så nu är det hur mysigt som helst och jag har fått bästa julkänslan! Så himla mysigt!

Lights will guide you home

Hemma idag med. Kände mig precis som Madicken ni vet då när hon har hjärnskakning och hennes klass ska åka tåg till något ställe och hon ligger och kollar på klockan och gråter och säger "nu går tåget".. Jag kollade på klockan precis och tänkte "nu har dom rast".. Haha.
Men men, snart är jag förhoppningsvis frisk igen! Kommer bli så härligt att kunna gå normalt, träffa kompisarna i skolan och ha kul om dagarna! Nu ska jag iallafall göra något som jag alltid gör när jag är sjuk, spela the sims!

What do I do with all these feelings tearing me up inside? What do I do with all these wasted hours dreaming of you at night?

Helgen har spenderats hemma hos pappa, sjuk tyvärr :( I Lördags blev det en tripp till närakuten och sedan skickad vidare till akademiska sjukhuset. Nu har jag iallafall gjort en massa tester och fått medicin så blir nog bättre så småningom! Ligger i sängen hemma hos mamma nu iallafall och lyssnar på lite mysmusik men ska snart kolla på the walking dead och sen sova. Imorgon skulle jag egentligen träffa Nikole och vi skulle åka till Lager 157 och kolla lite, men nu blir det inte så :( Suug!

Björnbrödermys

Sitter hemma hos pappa nu och kollar på björnbröder med mina småsyskon. Eftersom att jag fortfarande är sjuk myser jag i mitt björnbrödertäcke också, gosis ♥ Snart kommer jag börja gråta i filmen också, den är så sorglig!

When you finally let go of the past, something better comes along

Blev ingen skola idag. Lite tråkigt faktiskt för jag vill umgås med mina fina vänner! <3 Igår var jag hos Josef och vi kollade på Terra Nova och lite så, redan där kände jag mig lite febrig och det hade inte gått över nu imorse. Har ont i hela kroppen också, dels för att jag har träningsvärk och för att jag har feber. Tur att vi har en massagestol hemma! ;)

Ska snart städa på mitt rum, göra en uppgift till engelskan och sen ska jag packa för i helgen ska jag åka till min pappa.
Jag och min fina vän Linnéa ♥

Every step that I take is another mistake to you

Nu har jag gjórt mig iordning och ska snart sticka iväg till bussen, har matteprov i icke linjära funktioner idag men det kommer säkert gå bra för att jag känner att jag kan den här gången!

Lite picccs av lite av mitt nya hår!


Jag svarar aldrig okänt nummer, jag dissar privatsamtal

Idag när jag satt på bussen hem från Nikole ringde det med ett nummer som jag inte kände igen. Jag brukar inte svara på såna nummer längre för att det är någon som busringer mig hela tiden med olika nummer och typ flåsar i telefonen och det är jättedrygt så jag slutade svara på okända nummer. Men när jag såg det här numret kände jag att det var ett viktigt samtal så jag svarade. Då ringde dom från My Safety där jag sökte jobb förra veckan och talade om att jag har fått jobbet! Mina kompisar Linnea och Fredrik fick det också så de kommer bli asnajs! 6e december ska jag på utbildning och sen ska jag börja jobba, CASHFLOW!

Ae36bkbcaaaj3kz_large

NU ÄR DET KLIPPT!

Idag drog jag hem till Nikole efter skolan så klippte hon mig! Vi båda va fett nervösa innan för hur det skulle bli men det blev faktiskt snyggt! Är fett nöjd! Det blev väldigt tunnt nu men det är najs ändå! Wiho! :D:D

When I see you, my eyes turn into little hearts

Idag har vi spelat in film hela dagen, så himla roligt! Flera kg smink i ansiktet och fejtuttar osv, kommer bli en riktigt bra film känner jag! ;) Kanske lägger upp den här när den är klar om den inte blir alltför stor. Slutar om en halvtimme och då ska jag hem till Nikole och så ska hon klippa mitt hår! Hoppas att det blir assnygg men det tror jag! Ikväll har vi teater och förhoppningsvis blir det roligt, tror att vi bara ska ha en massa teaterövningar och det är askul!
Linnea som spelade galen 80-tals frisör
Loppan spelade min bitchiga hollywoodmamma.
Såhär snygg blev jag efter min styling! haha ;)
Mor och dotter!

If I was a rich girl, nanananana

Jag gillar inte ens låten, blä


Så, de här va bättre..

... Iallafall.. Då skulle jag köpa dom här kläderna och hörlurnarna + massa jeans och coola smycken!

I'm so happy I could shit rainbows!

Chillar galet med 1.6mm "töjning" i örat! Wiho, håller på att töja mitt lilla öra! Tycker att det är asballt! Vill ha typ 5 eller 7 mm så de blir att kötta snart! Loljk, jag ska chilla så att det inte gör ont. Sen i helgen (HOPPAS JAG) ska Nikoles syster klippa mitt hår så de kommer bli tyngaste! Det är hennes syster som har klippt henne och kolla hur ballt hår hon har !

OCH FÖRRESTEN, NÄR VI ÄNDÅ SKRIVER OM NIKOLE:
GRATTIS PÅ 17ÅRSDAGEN SÖTISBOLLBÄSTACOOLASTE!!!
(klickar ni på bilderna kommer ni till NIKOLES balla blogg!)

I hope I gave you enough to remember me

Idag vare först skola, medieproduktion där vi började tillverka ett datorspel, awesome! Sen var det tyska och då gjorde vi typ ingenting. Så tråkigt, fast jag har prov om 2 veckor så borde plugga men just idag orkade jag verkligen inte! Efter skolan spelade jag lite battlefield och skyrim och sen åkte jag iväg på min teater! Vi läste igenom vårat manus vi ska ha så de va inte så jätteroligt. När jag kom hem vid 20.00 kollade jag på en massa youtubevideos och fastnade på min favorits kanal, haha asså han är helt bäst. Har kollat på hans videos i över en timme nu!


That's hawt

Ac80a1b3caa42be28fa1ac15f829a00e_large

Välj inte den finaste tjejen i världen, välj tjejen som gör din värld finast.

Egentligen skulle jag åka till pappa den här helgen men tyvärr så blir det inte så. Han bor ute på landet bland massa djur som jag är väldigt allergisk mot så jag behöver mina allergitabletter som tyvärr är slut och jag hann inte få tag på nya. Trist. Men men. Min kväll blev inte så dum igår ändå. Först var jag hemma hos Josef och kollade på terra nova, käkade chips och lite så och sen åkte jag hem och lirade lite skyrim. När jag sätter på TVn visar de min favoritfilm armageddon! Min kväll/natt slutar med armageddon, skyrim och ett varmt gosetäcke!

Ikväll är jag ensam hemma, skönt! Ska försöka få över några kompisar och ha skoj! ;D
Bild från somras, saaaknar!

"

Love,quotes-44e7710b0bb9cb7f63f3e4732ffc8f27_i_large

TIMMEN ÄR SLAGEN!

Helt skevt

Happiness is for beautiful people, everybody is happy, everybody is beautiful

Ååh jag har hittat världens härligaste kille på youtube! Han är påminner lite om min kompis Fredrik och Fredrik är världens härligaste! Han kan verkligen få en att skratta när man mår piss! 
Sitter och kollar igenom hans videos nu, haha han är så himla härlig! (säg de en gång till...)



VI BEHÖVER VARANN, DET HAR ALLTID VARIT SÅ UPPENBART

Tjenixen! Haha fy va töntigt de lät!
Idag var jag ensam hemma med min bror som för övrigt har fått ett jobb! GRATTIS BRUUR!! Vi köpte en varsin pizza och käkade framför TVn och spelade battlefield och något annat spel jag inte minns namnet på, det var asnajs! Mats kom nyss hem också med marabou till mig! Han har åkt eckerölinjen idag och köpte hem lite gott till oss! MUMS! Börjar bli riktig fettovarning på mig igen! Men jag ska faktiskt börja träna och få den kroppen jag drömmer om! ;)
Bcd5c6baf64f163d0707d15_large
ASNAJS!

I love you with all my boobs! I would say heart, but my boobs are bigger…

Love-is-beauty-5_large

IKVÄLL RÖSTAR VI PÅ PAULINA PALMGREN!

‎19.30 är det true talent final! Jag ska rösta på Paulina och det tycker jag att ni också ska göra! Man kan göra det gratis på Facebook om man söker på true talent App eller ladda hem en App till sin mobil och rösta gratis!
Man kan även smsrösta, skicka PAULINA till 72333, det kostar bara 5 kronor, kom igen och rösta på Paulina ikväll!!

The perfect moment

Sitter och kollar igenom min gamla blogg från Januari 2011. Då var allting perfekt. Jag var så lycklig..
Tumblr_lubmp24hgy1qhhroto1_500_large

Cause everything that you thought I would be has fallen apart right in front of you.

Sitter i och chillar ensam hemma i soffan och lyssnar på musik på högsta volym och sjunger med! Älskar att vara hemma själv, dock skulle jag vilja ha just en person med mig just nu. ♥ Ska snart diska och sen göra mig iordning och klockan 5 ska jag på dans! Det kommer bli så jävla roligt! Jättelänge sen jag dansade nu! Hände lite saker i början av det här året så jag orkade verkligen inte fortsätta, inte för att saker har blivit lättare nu men jag behöver annat att tänka på! Ska såklart fortsätta med ragga dancehall, som jag har dansat längst och tycker är roligast! Plus att man får asnajs mage och rumpa av dansen!

264915_169129896488057_100001731425456_435457_2771769_n_large

-

Tumblr_lgl7q7rfzo1qb9uj3o1_500_large

Hold onto your words because talk is cheap, And remember me tonight When you're asleep

Igår skulle jag på en lokalfest i Bergsbrunna men det blev inget med det. Vi kom dit vid 8 och väntade på att bli insläppta men allt blev kaos och vi drog därifrån. Polisen kom dit stax efter att vi dragit och det blev värre kaos. Men jag hade kul ett tag iallafall ute i kylan när vi väntade på att komma in! Träffade många gamla klass- och skolkompisar från grundskolan så det var najs!
När vi kom tillbaka till stan stack jag och Emma till Mc donalds och beställde lite "fylle"käk, sen gick vi till ett ställe där pannkakskyan hänger och delar ut pannkakor och tog några, sen vidare till bussen där det stod några livets ordare och delade ut kaffe och kakor! Gratis är gott! (Deras kaffe är dock inte så gott)
Det var min mysslyckade och lyckade kväll! Jag hade iallafall inte tråkigt! ;)
316644_221890184532702_118111818243873_572163_2076972246_n_large

Day 9-Two smileys that describe your life right now.


Så snyggt!

Y_large
Hittade bilden på weheartit

11/11-11 11:11


ASGRYM DUSCH!

Idag efter skolan träffade jag Mats (min mammas man) för vi skulle på tacobuffé men innan åkte vi och köpte ett nytt duschmunstycke! GRYMMASTE! Det lyser blått när det är kallt vatten, rött när det är varmt och grönt när det är lagom, kommer aldrig mer duscha med lampan tänd, ashgrym dusch nu!!

All my life I've been good, but now I'm thinking What The Hell

Idag var det chill i skolan. Först hade vi svenska och vi skulle ha en muntligredovisning om vad vi ville. Jag valde att prata om teater vilket jag har gått på sen jag var 6 år! Mitt i min presentation fick jag värsta hostattacken och det började kittlas jättemycket i min hals! Skitjobbigt! :( Men det blev bra ändå! ;) Sen hade vi foto och det var roligt. Vi skulle fota med olika skuggor osv. Jag fotade med Edward och Jocke, och dom snurrade in mig i tejp sen :(((( Taskiiiga!  Men det var roligt!
En bild jag tog på Eddie!
Massa tejp runt mig, men jag kom loss tillslut ;)

Day 8-Three turn ons.

1. Magrutor och snygga muskliga armar (MEN INTE FÖR MYCKET)
2. bruna och gröna ögon
3. Dreads. Har gillat de sen 2007, SÅ SNYGGT!

‎4 skäl till att choklad är bättre än sex:

1. Du kan alltid få choklad oavsett hur jobbig och ful du är
2. Choklad bryr sig inte om du biter i "nötterna".
3. Choklad kan ge njutning även när den har blivit mjuk.
4. Orden "om du älskar mig så sväljer du" har en äkta mening med choklad.

Fast sen så finns det ju massor av skäl till varför sex är bättre än choklad...

Everything that I do reminds me of you

Mistletoe_174263998_large
Tumblr_lueouhgaur1r2igzwo1_500_large

Day 7-Four turn offs.

1. Smutsiga människor. Typ samma kläder hela tiden och stripigt hår
2. Supernördar!
3. Taskiga människor, dom bli fula
4. anorexiakroppar

I'll be there for you, these five words I swear to you

Ensam hemma nu på kvällen så jag har sprungit runt i hotpants och skjorta och dansat och sjungt! Skönt att vara ensam hemma faktikst!
Står just nu och lagar mat och färgar bryn- och ögonfransarna! Första gången jag lagar mat helt på egen hand! Jag har alltid varit sämst på att laga mat, vi får väl se hur det här smakar! Jag lagar kycklinggryta med ris och snart ska jag börja steka lite kantareller! Mumsss...
Bild från google

Kbry

Idag var det fett mysigt i skolan! Började med mediakommunikation där vi skrev lite om en film vi såg innan lovet, sen började vi planera vad vi ska göra nästa vecka och vi kom fram till att vi ska göra en reklamfilm! Det kommer bli askul! Medans vi planerade fick vi fika av våran lärare, bullar och saft! Jag tror att hon fjäskar lite för oss för hon brukar bjuda på frukost och fika väldigt ofta, men det är najs! :)

Fixade ett nytt steamacc nyss också eftersom att jag har minst 656 mail och har glömt vilken av alla mailen mitt gamla stemacc va skrivet i och hade också glömt namnet, så nu har jag lätt de grymmaste namnet! Linda1337lol  Bästa evaaah !

SÅ NU SKA JAG SPELA LITE  CS eller någon annat kul! Dock på min brors acc eftersom att det inte har köpt cs än

Tidsfördriv

Hur lång är du? - 163, 165 och 161. Japp, jag har tre olika längder ;I
Hur mycket väger du? - 58 tror jag
Har du några piercingar/tatueringar? -Bara i örenen
Vad vill du bli när du blir äldre? - reporter, skådespelerska, journalist
Är du singel? - Jaoo
Har du syskon? - yessss
Vart bor du? - Uppsala
Är du nöjd med dig själv? - japp! 
Vad tror du andra får för intryck av dig? - "I'm the best damn thing that your eyes have ever seen" 
Din favoritmaträtt? -Tacos, typ som alla andra.
Vilken maträtt kan du verkligen inte äta? - Leverstuvning *spyr*
Din naturliga hårfärg? - blond
- SENASTE -
Som ringde dig? - Pappa
Som smsa dig? - Josef
Som du smsa? - Josef
Som du kramade? - Nikole
Som du kysste? - Josef
Som du slog? - Haha Josef, men de va skojj
Som du bråka med? - Vet inte
Som massera dig? - Loppan
Som du dela dricka med? - Nikole och Nelly
Missade samtalet? - Marcus
- KÄRLEK & SEX -
Har du pojkvän? - Nej
Hur många gånger har du varit kär? - Riktigt kär - 1 gång
Är du romantisk? - Jaarå
Kärlek vs sex? - BÅÅDAA
Ditt längsta förhållande? - 10 månader
Har du haft ett kk-förhållande med någon? - Nejj
Vad faller du för hos killar? - Vet inte riktigt, har svårt för att falla för killar
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? - Ja
Har någon varit otrogen MED dig? - Nej
Har någon varit otrogen MOT dig? - jao
Vid vilken ålder tycker du det är okej att bli sexuellt aktiv? - När man känner sig redo
Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? - Jag älskar dig
- ANVÄNDER DU... -
Deodorant? - Ja
Parfym? - Ja
Kjolar? - haha nej
Klänningar? - Ibland, typ fester och sommaren
Hoodtröjor? - Ja
Hårmousse? - Nej
Hårspray? - Ja!!
Klackskor? - Ibland
Body spray? - Jaop
Rouge? - Aaaa
Foundation? - Ibalnd
Ringar? - Nej
Mössa? - På vintern ja
Hårband? - Nein
Nagellack? - Alltid ♥

- SANNINGEN OM DIG/ DÅLIGHETER -
Har du snattat någon gång? - Jaaop
Har du druckit alkohol? - Japp!
Snusar du? - Nja. Nej
Har du druckit så mycket att du spytt? - Ja tyvärr
Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? - nein
Har du tagit droger? - Alkohol är en drog, så ja
Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det är för något? - Aa
Har du strulat med en främling på fyllan? - Nej fyfan
Ljuger du ofta för dina vänner? - Nej, fy.
Har du hotat någon? - Jaa .:$ 
Har du mobbat någon? - Nej, eller.. nej

- VEM/VILKA... -

Saknar du? - Malin och Elin, Vila i frid

Vill du träffa just nu? - Fillan!
Umgås du mest med? - Nikole. nu för tiden
Stör du dig på? - dåliga lögnare
Ringde du senast? - Fillan
Skrev åt dig senast på facebookchatten? -Veronica
Vem puffade dig senaste på facebook? - Andreas
Vem skrev du senaste med på msn? - Använder inte msn
Vem kommer du träffa imorgon? - Klassen ♥ 
Vem har du inte träffat på länge? - Belinda!
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa just nu? - Min mamma :))). 
Festar mest av dina vänner? - Ingen aning!
Är snyggast i klassen? - Jag! 
Hamnade du senast i grupp med i klassen? -Frida, Fredrik och Martin
Skulle du vlija se ut som? - Mary Kate Olsen
- JA/ NEJ FRÅGOR -
Är du helsvensk? - nje
Är du glad just nu? - Glad men trött
Har du en hund? - Nej :((((((
Har du en katt? - Japp!
Har du varit utomlands nångång? - Aaaaaa
Har du svarat ärligt på alla frågor? - Ja
Är du blyg? - Nej!
Ska du ta körkort? - Ja såklart
Ska du tatuera dig/pierca dig? - Japp! Båda faktiskt :D
Vill du har barn? - Ja
Hade du kunnat adoptera? - Ja om jag inte kunde få barn själv så!
Hade du kunnat adoptera bort? Aldrig!
Har du en egen dator? - Jap
Är dina föräldrar skilda? - Jaoouu
Mår du bra just nu? - Jadå! DE KNALLAR OCH GÅR MELLAN PATTAR OCH LÅR!

Day 6-Five people who mean alot to you. (In no order)

1. Felicia
2. Josef
3. Ellinor
4. Nikole
5. Mattias
+ många fler såklart men det här var dom 5 första jag kom å tänka på!
1054374-10-1319035487474_large

If someone truly loves you, they won't let you go no matter how hard the situation is

Tjotjatjä!
Jag har inte orkar blogga nu dom senaste dagarna för jag har helt enkelt inte haft ork eller lust! 

Idag var det iallafall första skoldagen efter en veckas lov, kom upp förvånandsvärt bra imorse men blev trött redan vid 8! Men dum som jag är sitter jag kvar vid datorn och glor på roliga bilder och videos och blir tillslut pigg, så nu ligger jag här 3 timmar senare och kan inte somna. Eller ioförsig vet jag inte det än eftersom att jag inte har försökt men jag är inte trött iallafall!
Idag efter skolan träffade jag Nikole och vi fettade oss i en hiss! Köpte en påse chips (Ångrar oss efter, vi ville ha bullar istället) och sen gick vi in i en hiss och chillade.
I veckan ska jag kanske hem till Nikole så ska hennes syster klippa mig! Kommer bli asnajs!

Oh boy, you really turn me on boy

Tumblr_luab94w3qy1qke1n4o1_400_large

Day 4-Seven things that cross your mind alot.

1. Josef
2. Känslor
3. Musik (sjunger typ i tankarna)
5. personliga saker
6. minnen´
7. knärk

Halloweenfezzt!

Idag har jag varit nere på stan och köpt svart ansiktsfärg inför ikväll, har plockat fram kläderna och allt jag ska ha ;) Vid 7 kommer Nikole och Nelly hit och vi ska göra oss iordning tillsammans och sen gå till festen! Kommer bli asnajjs!
På stan träffade jag Josef en snabbis, det var skönt att äntligen få träffa honom. Har saknat honom.

Day 3-Eight ways to win your heart.

Det är svårt för jag är kräsen
1. Va speciell, abslolut inte som alla andra
2. Ha humor
3. Hatar "coola" killar, alltså såna som försöker vara bäst och snyggast och popilär osv. Va dig själv
4. Va snäll och ge komplimanger
5. Hör av dig ibland, inte bara jag
6. Va kärleksfull
7. visa intresse och spela inte svårfångad.
8. Älska mig



We found love in a hopeless place

Igår träffade jag Nikole och hennes syster på stan vid 2-tiden. Vi chillade runt och köpte kakor, godis och powerking. Vi såg en skyltdocka utanför någon ny skoaffär som vi tyckte behövde en makeover så vi målade på den med kajal! Skitsnyggt blev det!
Lite senare på kvällen kom Sarah och Anton in till stan och vi åkte till livetsord och fikade med Debbie och Beatrice för dom hade något evenemang eller något där för ungdomar, det var mysigt. Tyvärr spillde Sarah ut allt sitt kaffe på min mobil så hon fick inget, men min mobil klarade sig iallafall! Den blev lite vattenskadad men det är inget som märks. Än...
Ännu lite senare åkte vi hem till Sarah och kollade på true talant, åt pepparkakor och drack julmust! Hur mysigt som hellst! :D
Idag blir det halloweenfest hos grannen! Ska bli roligt! :D



.

It’s like you’re screaming but no one can hear. You almost feel ashamed that someone could that be that important, that without them you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless like nothing can save you. And when it’s over and it’s gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back so you could have the good

Day 2-Nine things about yourself.

1. Jag har bott i Stockholm
2. Jag har alltiod haft svårt för att falla för någon
3. Den bästa sommaren är en av mina svenska favoritfilmer
4. Jag är allergisk mot pälsdjur men vill ha en hund !
5. Jag har gått på teater mer än halva mitt liv
6. Jag älskar att dansa och sjunga och brukar göra det när jag är ensam hemma
7. Det finns en enda sak jag önskar mig allra mest just nu.
8. Jag har haft ätstörningar
9. Jag är fett snygg

Day 1-Ten things you want to say to ten different people right now.

1. Jag saknar dig
2. Sluta höra av dig hela tiden äckel
3. Sluta ljug hela tiden,
4. Tack för allt ♥
5. Hora, ditt fel alltihop
6. Du betyder enormt mycket för mig!
7. Önskar att du var här
8. Vi måste spela in en låt!
9. Du är snygggg
10. Hej

en sak

Day 1-Ten things you want to say to ten different people right now.
Day 2-Nine things about yourself.
Day 3-Eight ways to win your heart.
Day 4-Seven things that cross your mind alot.
Day 5-Six things you wish you’d never done.
Day 6-Five people who mean alot to you. (In no order)
Day 7-Four turn offs.
Day 8-Three turn ons.
Day 9-Two smileys that describe your life right now.
Day 10-One confession.
Day 1-Ten things you want to say to ten different people right now.
Day 2-Nine things about yourself.
Day 3-Eight ways to win your heart.
Day 4-Seven things that cross your mind alot.
Day 5-Six things you wish you’d never done.
Day 6-Five people who mean alot to you. (In no order)
Day 7-Four turn offs.
Day 8-Three turn ons.
Day 9-Two smileys that describe your life right now.
Day 10-One confession.

Snälla bli min igen

Veronica Maggio – Snälla bli min
Tumblr_lgoc6k836a1qbpwzeo1_500_large