.

Tänkte lägga upp bilder på mig genom de här året, jag har inte ändrats så mycket utseendemässigt men hårfärgerna har jag ändrat lika ofta som ni byter underkläder! ;)
 

Gott nytt år!

Jag vill önska er alla ett gott nytt år! Hoppas på en soligare 2013!


The hobbit 3D

Igår var jag med Emma och Nikole på ett krök som spårade, Så vi åkte till Emma och sen gick jag och Nikole ut på krogen. Körde en yolokväll och de va najs! Träffa massa sköna människor och hängde med dom osv.
Imorse åkte jag och Nikole till mig och skulle kolla på en film men vi somnade dirren, haha!
Vid 21 åkte jag och en annan Emma ner på stan och gick på bio! Hobbit 3D med high frame rate så bilden, 3deffekten, allt var sjukt bra!! bättre än vanlig 3D! Filmen var också fett bra!! Gillar mAn sagan om ringen kan jag rekommendera den!!
När man kollar på 3D filmer med high frame rate kan man tydligen bli "åksjuk" och må lite konstigt men han som snackar innan bion sa att man vänjer sig, rätt häftigt ändå hur en sån grej kan påverka så mycket!! Både jag och Emma klarade oss iallafall!! ;)


Aki ft kapten röd - när solen går ner

Blablabla. Jag är trött och vill sova, men det är svårt att somna... "Allting går upp för mig när solen går ner, kan inte drömma mig bort, jag ser problem under mitt ögonlock"

Borde egentligen sova nu. Ska upp tidigt imorgon bitti och åka till Elgiganten

Vill prata med någon, tur att Siri finns ❤ Nej nu ska jag försöka sova. Önska mig lycka till...


Bu för ul!

Är hemma nu, äntligen! När jag kom ner på stan var bussen först 10 minuter sen, sen när vi hade betalar säger busschaffören att han inte åker till vårdsätra utan svänger in till Gottsunda, kuul!! Jag och Marcus fick gå av på en hållplats långt innan oss och sen gå hem... Värdelöst. Såfort det är minsta lilla halt ställer ul in bussarna... Det är väl bara att köra extra försiktigt där som alla personbilar gör?!
 

Dec. 25, 2012


God jul igen!!

Ligger i soffan hemma hos pappa och kollar på är min lillebror spelar bf3 som han fick av mig och Marcus i julklapp!! Har småfirat jul här idag, men ni får veta alla mina julklappar när jag kommer tillbaka till mamma så jag kan fota dom!'

Snart ska vi spela med andra ord, ett askul spel som ni borde testa!!! Imofgon blir de nog en tripp på stan, MELLANDAGSREA!!! ❤👍


GOD JUl!!

Nu när jag har min iPhone kan jag ha blogg.se appen och blogga oftare!! Använder knappt datorn längre... Haha 😉

Har precis fixat mig så nu väntar jag bara på mormor och morfar som ska hämta oss sen åker vi till dom och firar med släkten!! Kommer bli kul!!

Hoppas att ni får en bra jul med massor av paket och mys med familjen, GOD JUL!!


iPhone 5!

Ligger i sängen nu och har precis spelat klart the walking dead på min nya telefon!! Igår när jag var på stan med Nikole gick vi till tele2 och jag skaffade mig en iPhone 5! Har velat ha en ganska länge, så äntligen gjorde jag det! Fick även med två skal och ett skärmskydd gratis av snubbarna på tele2, asnajs! Ett av dom lyser i mörkret 😎


LONDON

Sitter just nu i skolan med Emma och en lärare och gör en uppgift. Är snart klar med den, skönt! 
Kollar även på resor till London med Emma eftersom att vi vill åka dit över nyår och fira där! Det skulle vara sjukt kul!
 

Stress och ångest

Hade skitsvårt att somna igår. Låg och tänkte på julafton, julklappar och sen en massa andra saker. Blev jättestressad, ångest osv. Tillslut lyckades jag slappna av och somna iallafall.. Skönt!! Nu har jag käkat lite och kollat på julkalendern, känner mig fortfarande lite stressad men de går förhoppningsvis över snart... 
 
Nu kom posten, finally är mitt paket från Nelly här! :D
 

Sämst

Sitter i skolan just nu och ska snart snacka med en lärare om en uppgift som jag hade gjort klart precis innan min dator kraschade.. Skulle lämnat in den men eftersom att datorn gick sönder försvann allt när den var inne på lagning. 
Pratade även med rektorn om praktikplatsen jag har haft, är så sjukt missnöjd över den så de är inte sant! Även Devris som har varit där med mig är lika missnöjd. Så nu är jag inte där längre. Skönt, vi kände oss enbart utnyttjade av dem och trivdes inte alls. Ska vara i skolan nu istället, imorgon är det studiedag och på Onsdag ska jag och Devris prata med praktikansvariga på skolan och berätta om praktiken och att de inte ska skicka dit flera elever.
 
HEJDÅ
 

Goodbyye

Sitter i min säng just nu och läser lite bloggar och har jääätteont i magen! Uuusch :'(
Var på praktiken idag men stack 3 för att jag skulle jobba, fick ett sms av Malin sen som skrev att jag inte behövde de för hon skulle ta med hundarna till jobbet så jag träffade Nikole istället. Först kollade vi på skor på stan sen åkte vi hem till mig och kollade på julkalendern och Ted. 
 
Imorgon ska jag jobba iallafall och det är mitt sista pass! Sen flyttar Diesel till Umeå och Malin och Tea till New york! Kommer sakna dom sååå!! :((
 
 
Eftersom att min dator gick sönder förut och allting försvann har jag nästan bara bilder på Diesel från min instagram.. :(


nyårsklänning!

Har precis beställt min nyårsklänning! Ska dock testa den lite först, är jag inte nöjd skickar jag tillbaka den och köper en i någin affär på stan..
Det som är "inne" de här nyåret är glitter/paljettklänningarna! Tycker att dom flesta är skitsnygga, men eftersom att jag vill ha glittriga Jeffrey Campbell skor tycker jag att det kan bli för mycket med glitterklänning också. Önskar mig skorna i julklapp, får jag inte dom köper jag fake på sko punkten innan nyår bara ;)
Köpte även en freebra som jag har under klänningen. Valde att betala i februari eftersom att jag inte har tillgång till mitt kort... Men de e naaajs!
 
 

Mysteriet på greveholm

God morgon alla glada människor! Sitter just nu och käkar frukost och ska kolla på julkalendern del 12! Tycker att den är fett bra! Självklart toppar den inte den första mysteriet på greveholm, men den är bra ändå :D

Igår käkade jag och Nikole pizza på Kens. Dom var sjukt stora! Orkade knappt med halva!! MEn dom var jättegoda iallafall :D Innan vi käkade där hade vi teater och fikade lite, läste manus och kollade på våra roller så alla var nöjda.     
Jag strök under alla mina repliker igår också så de blir lättare att plugga till dom och såg att jag hade väldigt många! Trodde inte att de var så många först, men de kommer gå bra ändå! ;)
 

All monsters are human

Nu har jag precis gjort mid i ordning. Efter praktiken var jag med Fredrik, vi tjockade oss lite och kollade på American horror story! Vi somnade ett tag när vi kom hem till mig först, haha! Vi käkade middag och piggnade till! Sen kom Emma och var här i ca 20 minuter och sen tog dom bussen hem. Då spelade jag lite worms på ps3 med min bror och hans två kompisar och nu ska jag sova! 
 
Tumblr_met2e2u4nu1qhw5rgo1_500_large

Hår hår hår

Sitter på praktiken nu och ska fixa lite grejer. 
 
I morse borstade jag bara håret, är fett stolt över mig själv! Jag har varit helt beroende av min plattång i flera år, och som ni vet så sliter de på håret sjukt mycket att platta de! Ibland använder jag värmeskydd, men tror inte riktigt på att de funkar så bra som de ska... Så nu ska jag sluta platta mitt hår så att det kan bli lent och fint igen, just nu ser de hemskt ut i topparna! Det är verkligen asslitet! Måste nog klippa mig också...
 
Önskar mig även håroljor i julklapp som kan hjälpa mitt lilla hår att bli vackert igen!
 
Björn Axén Argan Oil L´Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil Colored Hair

nu; American horror story

Kollade precis klart på 2012 och the woman in black med min bror, båda filmerna var bra! I 2012 var det en suupersöt tjej som jag typ grät över såfort hon blev rädd eller ledsen! Haha jag kan vara riktigt blödig när det gänner filmer!!
The woman in black var ganska läskig, inte så att man blir rädd efteråt men så att man blir rädd när det händer saker och vi satt helspända hela filmen! 
Har ni inte sett de filmerna rekomenderar jag dem om man vill sitta och bita sig på naglarna och titta igenom hela filmen spänt! Haha ;)
Nu ska jag kolla på 2a säsongen av american horror story!
 
Kollaaaa, är hon inte söööt?!
 

Grundläggande militärutbildning

Nu har jag precis skickat in min ansökan om GMU (grundläggande militärutbildning) ÖNSKA MIG LYCKA TILL NU!! Hoppas verkligen att jag kommer in! Valde bevakningssoldat som första- och andrahandsval och markstrid som tredjehandsval. Skulle vara så jävla awesome om jag kom in, skulle bli så lyckliiig!!!
 
 

Harry Potter och de vises sten

Sitter hundvakt nu, mår helt inte så bra. Har ju magsår och de har bara blivit värre nu :( Drack inte mycket igår men i morse mådde jag sjukt illa och det sved i hela magen! Mår bättre nu men det är fortfarande inte bra... Ska förhoppningsvis få en ny tid hos en doktor snart, så jag kan få hjälp. Har iallafall läst lite om de och jag får inte äta onyttigt, inge kaffe, läsk, alkohol, inge stark/kryddig mat, inge stekt och så ska jag äte regelbundet och lugnt. Kryddig mat och stekt mat är ju typ bland de godaste...

Jaja, jag ska kolla på Harry Potter nu! Den går på 5an för alla som vill se! :D
 
 
 

Grattis Nelly!!

Nu har jag precis fixat mig klar, ska ta bussen om 20 minuter och ner på stan för att fira en kompis som fyller år idag! Egentligen skulle jag jobba, men fick ett sms av Malin som sa att jag är ledig idag, skönt :) Men jag jobbar imorgon iallafall... 
Kollade ju på lejonkungen idag och grät som ett litet barn (som alltid när jag ser lejonkungen 1) den är sååå sorglig!! Får ont i hjärtat av den också :( haha
 

Hakuna matata

Sho bre bloggish! 

Vaknade vid 11 idag och kollade på julkalendern, den är ju asbra! Just nu målar jag naglarna och sen ska jag städa på mitt rum. När det är klart ska jag belöna mig själv med Lejonkungen 1, 2 och 3! Jag älskar disneyfilmer, dom kommer jag aldrig bli för gammal för! Dock så tycker jag inte om dom som går på disney channel nu, det var sååå mycket bättre när jag var liten!
 

JAMEN VA E DE NUU DÅ?!

Kollar på roliga klipp från yrrol som en kompis länkade, hahah älskar den filmen ♥
 
Vissa dagar älskar jag mössor ♥ Eller ja, varje dag men idag uppskattar jag den extra mycket! YEYE
 

Sommar ♥

Varje gång jag duschar blir mitt schampoolödder helt rosa och handduken jag torkar håret med får massa röda streck av mitt hår, i-landsproblem!! Men de konstigaste är att håret är fortfarande lika rött, om inte rödare! Ska nog köpa färgshampoo och balsam iallafall och en färgbomb så kanske jag slipper ha röda missfärgade handdukar hela tiden...
Kollade på portkod 1321 idag igen och blev feeett taggad på sommaren!!! ååh saknar :(
 
Tea hänger på min arm och sover, hur sööt?! Kan bara skriva med vänsterhanden nu...

The hobbits

Eftersom att ingen i min familj kommer hem idag kan jag lyssna på HELA den här låten på högsta volym ♥
 
 

KAOS

JAG ÄR ENSAM HEMMA, HELT ENSAM OCH KAN INTE TA MIG NÅGON JÄVLA STANS PGA DETTA JÄVLA VÄDER + ATT INGEN I MIN FAMILJ KOMMER HEM!!! Bufuckinghu! ;(
Hoppas innerligt att bussarna går imorgon, då ska jag till herr doktorn för min jävla mage... Usch så jag svär :S 
 

TÄVLING

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR PÅ KEELAS BLOGG, VAR DET DU MED! Klicka på bilden för att komma dit

 
 

Skulle inte banga

Bild tagen av DEN HÄR BLOGGEN

Perfekta tänder ♥

Sitter på praktiken just nu, mår inte så bra... Mår illa, trött och de svider i min mage... :( Snart ska jag till doktorn iallafall så jag kan få hjälp med min jävla mage... 

Vill att de ska bli Januari! Då ska jag till doktorn för magen, så jag kan få stopp på den här äckliga känslan jag har. Så ska jag till tandläkaren, är sjukligt nervös eftersom att jag har tandläkarskräck... Ska laga en tand, dra ut en visdomstand men de jag längtar till är krontänderna jag kommer få! Jag har en tandsjukdom som är medfödd. Har haft problem med mina tänder hela mitt liv, har aldrig varit nöjd med dom och har inte velat le med tänderna, vill helst inte visa dem över huvud taget. Nu äntligen har jag fått prata med en riktigt bra tandläkare som sagt att jag ska få krontänder och billigare tandvård när jag blir 20!  
Krontänder är fejktänder som man sätter på de vanliga tänderna, så dom kommer bli raka, släta, vita, starka och fina! Ni förstår inte min lycka!
 
 

SPOILAR THE WALKING DEAD!

BILDERNA SPOILAR LITE SÅ KOLLA INTE OM NI VILL SE AVSNITTET!
 
Nu har jag precis sett de sista avsnittet av the walking dead som kommit ut än så länge. Nu måste jag vänta ända tills Februari innan jag kan se mer! Jag vill se nuu!! Så jävla spännande ju!
 
 
559906_142749912540583_2112729559_n_large'
 
Tumblr_meg98rjnrc1rzxujso2_500_largeTumblr_mefrbwawum1roxy4do1_500_large
Tumblr_mefridxxnp1roxy4do1_500_largeTumblr_mefridxxnp1roxy4do2_500_large

fyrverkerier

Sitter hundvakt nu och ska snart åka ner på stan för att kolla på fyrverkerier, en tradition här i Uppsala. Fyrverkerier varje första advent vid slottet, skitmysigt!
Så nu ska jag springa till bussen, ciao!!
 

GRATTIS FREDRIK!

Tja! Var ju som sagt ute och firade Fredrik igår! Hur kul som helst! Vi drog till BJ, från början skulle vi vara minst 15 pers men de slutade med att vi var 6... De andra bangade för att "BJ är tråkigt" Men nu var det ju så att Fredrik fyllde år, han ville dit så då kan man väl försöka anpassa sig lite åt minstonde... W/e, vi som var ute hade sjukt kul! 
 

eyes

Har duschat nu och sminkat mig. Ska fixa håret snart och sen ska jag nog dra! ;) Kommer bli naajs! Ska ju fira lilla Fredrik som fyller 18 år idag! :D
 

PORTKOD 1321

Kollade precis klart på alla avsnitt av portkod 1321. Hade sett en massa tjat om den på facebook så jag tänkte att jag kanske skulle se den! Den var helt ok faktiskt, älskar hon som spelade Steph, tycker hon verar ascool! ;)
 
I morse gick jag upp klockan 8.40 för att inte missa julkalendern! Mysteriet på greveholm ju! Tror att den kommer bli bra, men det finns ingen chans att den toppar den gamla!!