I asked God to protect me from my enemies, and i started losing friends.

Sitter med mamma och Mats och kollar på TV och har lite fredagsmys samtidigt som jag spelar Wordfeud. Helt beroendeframkallande spel! Ska snart lägga mig i sängen och kolla på weeds tror jag. Senare kommer bääbi hit och sover, mysmys! ♥

299304_291799340837233_100000215073724_1387878_927568540_n_large

Connie Talbot

Ååh jag kommer ihåg lilla Connie som va med i America got talent, hon var så söt och så duktig! Kollade på lite videos med henne nyss och fick rysningar! Hittade även några som är filmade nu när hon är äldre, shit vilken förändring! Sjukt duktig!

The wise does at once what the fool does at last

Igår var jag på bio med min bääbiiiii, vi såg apflickorna och den var väldigt tråkig, tyvärr... Trodde att den skulle vara mycket bättre! Men jag hade en mysmys dag ändå!
Kom hem till Josef och på hans säng låg mitt favoritgodis kindermaxi format som ett hjärta med en blomma i mitten, så sööt! Sen beställde vi pizza och sen blev det bion med massa popcorn och läsk! Fettosar ♥


HIHI

278734_460s_v1_large

9 månader med världens underbaraste idag ♥

Idag har jag och min fina pojkvän varit tillsammans i 9 månader och det har varit dom finaste, underbaraste och mysigaste månaderna i mitt liv. ♥
Ikväll ska vi på bio och om tre dagar åker vi utomlands tillsammans med hans underbara familj! 

Världens finaste ♥

If its worth having its worth fighting for

Hemma från skolan nu! Hade bara matte och sen lunch så va va en chilldag. Idag bär jag och Elli till en annan mattegrupp med en mycket bättre lärare! Jag förstod mycket bättre med honom så jag hoppas att vi får fortsätta i den gruppen! Efter skolan stack jag till polishuset och hämtade ut mitt pass, ser (nästan) hemsk ut men det gör man väl nästan alltid på legg och pass? Sen åkte jag till pappas jobb för att hämta min mobil som har varit på lagning i minst 1 månad nu! Åååh vad jag har saknat den! :D

Take me as i am, or watch me as i go!

Tumblr_lr2ccdd6vd1qzbtsdo1_500_large

Hemma från teatern nu! Vi valde ett manus som vi tyckte verkade intressant och ska läsa de nästa vecka så får vi se om vi väljer att spela upp den teatern. Den heter knark. Den verkar väldigt bra och rolig att spela upp. Älskar teater ♥
Nu ska jag (apropå knark) kolla på weeds, kan snart börja på de nya sesongerna! :D

It's funny how sometimes, the person you'd take a bullet for is the one behind the trigger.

Hemma från skolan, äntligen! Har varit en seg dag idag, har varit hur trött som hellst! Första lektionen kollade vi på en film. Jag såg ena halvan, sov andra, Haha! Sista lektionen är rätt chill så det var skönt. Vi skulle ut och fota minst 10 bilder och klippa ihop dem till en serie. Hade ingen fantasi alls idag så det fick bli att Loppan ramlar ner från trappan, men det var kul att ta bilderna! Gud va vi skrattade!
Inte klar med den än, ska lägga till pratbubblor osv också :)

Isyo2grv9caj29mfaa_large_large

Weeds

Idag träffade jag Emma vid 11-12 och vi cyklade till sunnersta och solade, skönt som fan! Försa gången för mig, fett efterbliven, haha ;)
Senare kom älsklingen hem till mig utan att han sa något innan, trodde att han låg och sov eller något eftersom att han inte hörde av sig så överraskade han mig och kom in till mig! Så söt ♥ Vi kollade på twilight och några avsnitt av weeds, hur bra serie som hellst! Nu ska jag kolla på ett sista avsnitt och sen sova! Så trött!!
Tumblr_lqhw53zwsu1qcse73o1_500_large

It's not who you're gonna spend the fridays with, it's the one you're gonna be with every saturday

Nu ska jag träffa Emma och vi ska till Gottsunda centrum och do some stuff ;) Senare idag ska jag förhoppningsvis träffa Josef ♥ Väntar bara på att han ska höra av sig :)


When life gives you a hundred reasons to cry show life that you have a thousand reasons to smile

Hade skitkul igår! I början var det lite stelt eftersom att Alec hade bjudit så "blandade" människor. Men sen satte vi igång med att dansa! Det blev mest dancehall eftersom att jag, Alex och 5 andra går på dancehall! Det var skitkul! Tyvärr var det tre gäng som bara satt i sofforna och pratade med varandra och spelade wordfeund på sina mobilder. Ganska taskigt mot Alex som fick en känsla av att hennes fest blev misslyckad, men det blir vad man gör det till!

Tumblr_lrfyyucsrb1r2h0u7o1_500_large
15432d1292619313-leggins-print-leggins-print-disco_large


You make the darkness seem so bright

Äntligen lördag! Vardagar bra men helger bäst! Vaknade rätt så tidigt idag, första gången på det här året jag vaknar innan tio av mig själv och är pigg tror jag! Idag ska jag till mormor och morfar och äta middag och sen ska jag på fest hos Alex som har fyllt år! Kommer bli sjuktkul! Snackade med henne i telefonen nyss och planerade lite inför festen så nu vet jag att det kommer bli roligare än vad jag trodde förut! Ska cykla till henne nu och hjälpa till att förbereda lokalen! 

Ciao!



9 dagar kvar!

Sitter på engelskalektionen nu men är klar med min uppgift så kollar på bilder på weheartit. Såg massa utomlandsbilder och kom att tänka på att om 9 dagar åker jag! Skönt! Det börjar bli så kallt i Sverige! :(
Aladinrestaurantisrael_large
Tumblr_lox82ncaxy1qcd56xo1_500_large

God gave rock N' roll to you

Är man grym så är man! Det är jag på den svartvita bilden om ni inte ser de ;)
Kommer säkert försvinna från förstasidan snart eftersom att många heartar nya bilder



Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Hej! Kom hem från stan för en stund sen, var och åt/fikade med Anton, Sarah och Josef ♥ 
Har inte gjort så mycket idag, redigerat lite bilder från Josefs systers bröllop som jag lagt upp på facebook! Dom blev så fina så! (Det var dom innan också!!)
Ska snart lägga mig i sängen och kolla på weeds eller awkward, två rätt så bra serier. Awkward har jag inte sett men den verkar bra (kanske lite för att Beau Mirchoff är med)





Jag kunde inte bry mig mindre

Hemma från skolan! Ska snart städa lite, om har orkar. Har sjukt ont i ryggen/njurarna! Så jävla ont.
Sitter och lyssnar på skönaste låten, lyyssnaa: The Lonely Island – Threw It On The Ground Ni måste lyssna på texten, så skön!



Wherever I am, there you will be

Tumblr_llja1hlwjl1qazj2jo1_500_large
Jag saknar er ♥


Du är aldrig ensam, det finns alltid nån som hör dig

Nu ska jag på teater! Får se om jag stannar hela, har så sjukt ont i njurarna! Har njurinfektion. Sov nästan inget inatt, bara låg och grät, så ont gör det! Tar iallafall medicin för det och smärtstillande så att det blir lite bättre.
Som tur är så ska vi bara kolla på en film (breakfast club) på teatern. Vi ska kanske göra en föreställning av den!

Tumblr_lrbx1hbdk51qfhbc2o1_500_large

Jag vill inte klandra dig, jag bara saknar det gamla dig

Tumblr_lqdq0srirr1qb2fmwo1_500_large

Dina speglar måste va skeva för smala ting verkar bli breda

Sitter på tyskalektionen nu, det är helt okej... jag går steg ett men vi fick precis en uppgift för steg 3or, vi förstår preciiis vad vi ska göra!
Jag och Fredrik sitter och spelar the sims social på facebook! Mycket roligare, haha! ;) Ni som inte spelar det, gör det! Asbra tidsfördriv!

Kulturnatten!

Shit vilken helg! I Fredags var jag på stan med Elli och Nikole. Vi träffade tre killar från turkiet so vi började snacka med, sååå roliga! Haha, vill fan träffa dom igen! ♥

Igår var det kulturnatten här i Uppsala! På dagen går massa folk runt och kollar på olika grejer, teater, dans, sporter och massa annat skit! Fick gratis sockervadd så de va najs ♥ Mot kvällen drog vi vidare till Fillan för FIIESTAA!! Åkte grymmaste bussen! En röd dubbeldäckare, gratis dessutom! Har inget att skriva om den festen, what happens at Fillans, stays at Fillans!

Tumblr_l839sgq7yz1qcn2xfo1_500_large


Det är inte du som är galen, det är världen som är sjuk

Ska snart åka till min morbror som fyller år idag! Ska bli najs, känns dock inte som att det är Fredag idag? Men det är det och det är great! Ska på sminkpary hos Alex och sen ska jag nog ut med Elli, LIVE LOVE LAUGH!
Tumblr_lr8wdswcfr1qleosbo1_500_large

Jag gråter bara i regnet

Sista natten jag var ensam hem nu då, idag kommer mamma och hennes man Mats hem igen, blir skönt men lite tråkigt på ett sätt, det har varit skönt att vara ensam hemma och ta hand om allting själv, vuxenpoäng till mig va? ;)
Ska dricka upp mitt kaffe och sen vidare till skolan!
Hörs sen! Ciao!!


Tröja -
Cubus 49:- (rea) byxor - Carlings 599:-

We sat side by side in the morning light and looked out at the future together.

Hade en pissig morgon i morse! Ialla fall när jag klev av bussen för att gå minst 5 minuter till skolan. Precis när jag klev av bussen började det SPÖregna! När jag äntligen kom till skolan var jag genomblöt, inte ett enda klädesplagg på min kropp var torrt! Tur att vi bara skulle läsa våra dikter och sen sluta, annars hade jag nog frusit ihjäl! Morfar kom iaf och skjutsade hem mig så att jag kunde byta kläder ♥

Efter skolan var jag och älsklingen hemms hos mig, är ju ensam hemma! Så mysigt så! Vi åt chips och gjorde en egen supergod dipp, kollade på weeds, badade, käkade mat och myste som vilket par som hellst! Supermysig dag med min baby ♥



I fly like papers get high like planes

X_large

Dance like nobody's watching!


Keep calm and do the math

Nu har jag precis gjort matteprovet, det gick fan bra! Det trodde jag inte. Jag är bäst bäst bäst!

Tumblr_l02893liim1qa1fgco1_500_large

Matteprov!

Ska snart till skolan och ha matteprov! Får se hur det går, hoppas att det går bra! Men det tror jag nog, det är bara att ha en positiv inställning till det så går det bra! Det brukar iallafall funka för mig. :)
Ska egentligen sluta efter matten men har valt att läsa histora A för att få mera poäng så att jag slipper läsa så mycket i 3an, smart va? ;) Nu har jag 4 valbara kurser och man behöver bara 3!
Efter skolan kommer Anton, Josef och Sarah hit och vi ska kolla på true talant och hejja på Paulina!! HEJJA HEJJA!


Nutella ♥

27688635_large
Cookies-fat-gross-nom-nom-nutella-favim.com-115576_large

take life with a grain of salt a slice of lime and a shot of tequila!

Tumblr_lqwlwv6bxd1qgxisko1_500_large

Don't be so quick to believe everything you hear, because lies spread faster than the truth.

God morgon! Vaknade halv 7 idag och gick upp och duschade och gjorde mig iordning! Idag ska jag cykla till skolan så kan åka senare än om jag skulle ta bussen, najs! Efter skolan ska Josef hem till mig, mysigt ♥ Jag vill baka med honom, så vi får väl se vad han tycker om det! 


Någon som vet vart tröjan finns?

Finns det någon där ute som vet vart man kan köpa en sån här tröja? Den är så gryym och ser så mysig ut så jag måste ha den! Skulle vara guld om någon kan länka eller berätta vart jag kan köpa den!

PUSS

Tumblr_lmk8wgzyof1qjxpjto1_500_large

LIKE A BAWS!

Är fortfarande kvar hos pappa på landet, mysigt! Så skönt att åka hit och koppla av! Igår hade vi ju kräftskiva och fyfan säger jag bara! 40+are som röjjer galet! Med fyfan menar jag inget dåligt, jag menar bara att det var helt galet! Haha ;)
Vi har även skjutit luftgevär som pappa har köpt för någon vecka sen, fett kul! ;)


KRÄFTSKIVA!

Nu ska jag gå till bussen och träffa älsklingen på stan, sen blir det att ta bondebussen ut till pappa på landet! Skönt att komma bort under en helg faktiskt.

Imorgon blir det kräftskiva! DUNDER !!  Får se om det blir nogon bloggning i helgen eller inte, kom tillbaka på måndag annars! ;)

Img_5199_102061365_large

LÄNKBYTE!

Jelena SavurdicKlicka på bilden för att komma till Jelenas blogg!!

IF YOU BREAK MY HEART I WILL BECOME A LESBIAN SO I CAN FUCK YOUR NEW GIRLFRIEND


Skjorta, kavaj och röda byxor

Godmorgon! Nu har jag gjort mig iorning, ska bara ta en macka och kaffe och sen borsta tänderna sen ska jag vidare till skolan och ha engelska! Slutar tidigt idag som tur är, det är ju Freedaag!

Skjorta - Älsklingens (carlings) Leggings - Lindex (mönstrade) Linne - Gina

True Talant

Hej!
Idag har det inte blivit så mycket bloggning! I skolan hade vi först svenska. Vi skulle analysera en dikt eller ett stycke ur en låttext och sen skriva en egen dikt. Såhär blev min:
Ingenting
Jag känner mig osynlig, osynlig som rök
tills jag känner den brännande känslan sakta dras ner i mina lungor
jag förstörs inifrån, som ett brinnande papper
Går från vitt till grått, grå aska som löses upp till ingenting
Ingenting, giftet som sprids i mitt blod är dött
Dödar mina lungor långsamt, snart finns de inte kvar


Sen hade vi fotografisk bild och det var roligt som vanligt! Gick ut och fotograferade lite och så.

Efter skolan åkte jag hem och städade snabbt med älsklingen och sen stack vi till stan för att träffa Anton och Sarah och med dem stack vi vidare till Antons bror för att kolla på true talant. Antons brors tjej var nämligen med där! Skitduktig är hon!!

Visst är hon grym?