Mysteriet på Greveholm

Nu ska jag kolla på mysteriet på greveholm och tagga till årets julkalender! SNART DECEMBER JUU!! ♥


Halloween!!

Ligger i sängen och vaknade för ett tag sen. Igår var jäävligt roligt! Trodde faktiskt inte att det skulle bli så kul som det blev, haha ;)
 
Fellan, Fredrik och Nikole sov hos mig så när vi kom hem vid 2-tiden tog jag och Fellan en bakistablett, som är brustabletter. Och jag har alltid haft svårt att dricka brustabletter för jag får alltid kväljningar, förut kunde jag inte ens dricka Loka, Ramlösa och sånt där men de går lite lättare ner nu. Men iallafall, drack två klunkar och sen klarade jag inge mer. Har blivit så de två sista gångerna jag tagit dom tabletterna, behöver alltid springa på toan då... 
 
Jag mår iallafall bra idag, lite trött men de har ingen dött av! ;)
 

Halloweenfest!

Sitter hemma med Fredrik och Nikole nu och vi håller på att fixa oss inför en halloweenfest ikväll! Nikole ska typ va en varg/varulv med fett äckliga ögon, jag är militär och Fredrik ett skelett. Så coooola!! Senare kommer Fellan och Emma och fixar sig och sen drar vi till festen! Tror de kommer bli heeelt awesome! :D
 
 
 

As long as you love me

Jag har kollat på den här killens videos ganka länge nu, tycker att han är så rolig! Haha.
Det började med att han mimade till olika låtar och gjorde olika moves och sen började han sjunga lite också. Han blev större och större på youtube för att han var så skön och bjöd på sig själv och artister kom hem till honom och spelade in med honom när han mimade till deras låt. Nu har även Justin Bieber varit med i hans video och det måste ju kännas sjukt stort för honom, jag menar Bieber är ju ändå en av världens största artister!
 
 

Once you go black, you never go back!

Vet inte om ni såg de i mitt förra inlägg men i Torsdags färgade jag håret svart! Hade i lite röd färg också så det skiftar lite rött i solen och sånt, är nöjd men skulle vilja ha lite mera rött ändå så kanske fixar de någon vacker dag! ;)
 
 
 

This moment is prefect

Sitter hemma hos Malin nu med hundarna och dricker lite kaffe, ska snart ut på en promenad med dem men just nu ligger dom och sover.
 
Igår träffade jag Sara, Cassi, Nikola och Garrette. Vi skulle till en halloweenfest som Niko och Garrette redan hade varit på men vi åkte hem till Sara istället. Dom två var ganska fulla när vi träffade dom, men jag, Sara och Cassi drack inget och det känns ganska skönt idag! Haha ;) Är dock ändå ganska trött eftersom att vi somnade ganska sent! 
 
 

What doesn't kill you only makes you stronger

Idag när jag fixade håret brände jag mig på plattången! :( Det gör saaaatans ont :( Brände mig på handleden där man har fett tunn hud också! :'(
 
Klippte mig lite imorse också, klippte lugg men gjorde så att jag kan dra den åt sidan så de blir en snelugg om jag inte pallar trycket! Jag är så smart

Såna här jätteroliga och intressanta frågor!

Hur många har du varit riktigt kär i? 1

Vad tycker du om kärlek? Mysigt

När kramade nu någon senast? En timme sen

Saknar du någon speciell person? Ja

Har du svårt att bli kär? Yes sir

Är du singel? Jajaja

När fick du senast en komplimang? någon gång idag

 

HAR DU NÅGONSIN:

Vart medvetslös? Jaa

Hånglat med ngn riktigt ful? Tror jag verkligen inte

Hånglat med fler än 50 personer? ingen aning

Hånglat med fler än 2 personer på en kväll? ehh.. ja

Gjort ngt riktigt dumt? oh ja!

Åkt ambulans? Ja!

Åkt polisbil? yes

Gjort ngt olagligt? JAAAAAAAAAAAA

Fått din mamma att gråta?  Hoppas inte dee :(

Slagit ner ngn? Ehhhhhh, nja

Skämts för dina föräldrar? haha nej ♥

Sagt jag älskar dig och menat de? Ja såklartttt

Tar du droger? Ohja, helt beroende. Drar en lina varje morgon och kväll

Dricker du? Yessss

Vilka kläder sover du i? trosor

Vad hatar du verkligen? våld

Varit kär? Jaa

Är du ensam nu? nejj

Vill du gifta dig? Absolut kanske

Vill du ha barn? njaaa... kanske

 

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Cassi skulle jag nog tro

Såg dig gråta? Nikole

Fick dig gråta? Ingen

Du delade en dricka med? Fellan.

Du gick på bio med? Elli tror jag

Skällde på dig? Vet inte.

Sa något till dig och vad var det? Hej - bror

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU

Gråtit? Tyyyp

Kramat ngn? jaa

Pussat ngn? niet

Köpt ngt? Nieet

Sjungit? Jaaaa

Saknat ngn? Jaa

 

JAG HAR:

En digitalkamera? Nejj

En systemkamera? Nejj

Telefon på rummet? YES SIR

En egen dator? YES MA'M

Könssjukdomar?  aids, herpes, gonorre, klamydia, syfilis typ. Inte så många

Bra kompisar? OOOH JA ♥


I will love you, baby, always ♥

Sitter och käkar middag nu och sjunger lite. Ååh jag skulle så gärna vilja spela in en låt, men jag har bara mina singstar mickar och inget riktigt program man har när man spelar in musik :(
Dock har min kompis Nikola det och han har sagt att jag kan komma till honom och spela in någon gång :D
 
blabla orkar inte skriva mer
 

Don't you worry child, see heaven's got a plan for you

Sitter i skolan och jobbar med en religionsuppgift men det går inte så jättebra, svårt att koncentrara mig... :(
 
Blbla ni får ett låt istället!
 
 

Studentmössa beställd!

Nu har jag beställt min studentmössa + lite annat! Dett blev den på bilden i inlägget under, ååh kommer bli fett!!

Här är de andra grejerna som ingick i "paketet" + trosorna som jag la till själv :)

 

STUDENT 2013

Idag var det studentmössprovning i skolan!! Ååååh va taggad jag är på studenten!!!
Såhär tror jag att jag vill att min mössa ska se ut, är dock inte hslt säker än. Ska snacka med mamma också! 
Älvan som de står i mössan är mitt klassnamn och färgen på "blomman" bredvid mitt namn är programfärgen ;)

KLICKA PÅ BILDEN!


Teater

Sitter och käkar lite mat nu och ska snart sticka iväg på min teater som börjar 18.30. Har ju spelar där mer än hälften av mitt liv och tycket att teater är jättekul, men jag har börjat tröttna på gruppen. Fortsättningsgruppen ska vara seriös och för de som har spelat teater ett bra tag, men nu har vi tagit in nya elever. Tyvärr känns några av dom väldigt omogna.. Visst, de är duktiga på teater men jag är 18 år nu och vill inte spela med småbarn som beteer sig som jag gjorde när jag själv var ett. Nu menar jag inte att jag är världens mognaste människa, menar bara att jag iallafall är för mogen för att orka med massa flams som dom håller på med.
 
Men som tur är har jag Nikole som har tipsat om en nystartad grupp med vuxna skådespelare med! På Söndag ska jag följa med Nikole och kolla hur det är och förhoppningsvis trivs jag och vill fortsätta min lilla "karriär" där!
 

Barndomsminnen ♥

Ligger i sängen nu och lyssnar på en helt sjuk låt, hahah! Jag och en kompis Emma lyssnade på den när vi var små för hennes pappa sjöng den och då tyckte vi att den var jätterolig! Fattar dock inte varför jag lyssnade på hela den låten nyss.. Skulle bara länka den till Lina men så lyssnade jag på hela ändå...
 
Nu sitter jag och lyssnar på Mora träsk och trolles trafikskola, också från barndomen. Jag och min bror hade två VHS med Mora träsk som vi alltid kollade på och sjöng och dansade med, det var hur kul som helst! 
 
 

Jag har så sjukt mycket underbara minnen med Emma (som jag känt sen jag var 3 år) och med min bror som vi kan skratta så sjukt mycket åt! Älskar att tänka tillbaka på de minnerna, blir alltid så glad
 


Var med när Emma lärde sig att cykla ♥

Jag och Emma, små prinsessor
 
 
 
 
 

♥ Keela

Jag läser många bloggar, dock är de flesta mina vänners, läser inte så mycket modebloggar förutom Kenzas. Jag läser en tjejs blogg, hon är ganska känd men absolut inte lika känd som Kenza, Dessie, Kissie osv. Jag är dock ganska säker på att ni känner igen henne när ni kollar på hennes blogg.
 
Det jag tänkte skriva var att jag älskar hennes stil! Den är hur snygg som helst och passar henne fett bra! Är inte säker på om de skulle passa mig så bra, men erkänn att hennes stil är helgrym!! Så har hon jävligt fint hår! Hela hon är snygg!

Det jag gillar mest med hennes stil är att det egentligen inte är något speciellt, oversize tröjor och leggings, men hon gör de så jävla snyggt! 
 
 

Hej

Sitter hundvakt idag med och ska snart göra middag till mig sjääälv, är ganska hungrig!
Sen ska jag hem och hämta lite ingredrienser till kladdkakemuffins/kladdkaka för det är jag sugen på att baka! 
 
Nu är jag ganska säker på att jag vill färga håret rött, vill typ ha som min kompis Nikole eller Snooki. Fast dom kanske har ganska lika.. :)
 

Party like a rockstar

Igår var jag på fördelsedagsmiddag/fest hos Fellan för Emma! Temat för middagen var glamour/gala så alla var så fina så! Vi käkade tacos först och sedan spelade vi ett shotspel som Emma fick i present, efter det testade vi ölbongen hon fick av mig och Fellan! Jag hade sjukt kul igår och hoppas på att det kommer en liknande fest igen!!
 
Tog bilderna av Cassi, sen fuckade blogg.se ur och nu kan jag inte lägga upp resten..
 

The Walking Dead

Har precis kollar klart på de senaste avsnittet av the walking dead, så sjukt bra serie! Den är så himla spännande och braaa!! Handlar om ett gäng som försöker hitta ett ställe som inte är zombieinfekterat för det är de där dom bor osv blabla, jag är sämst på att förklara saker... 

Kolla trailern istället!
 
 

hej hej

Var på stan med brorsan idag. Försökte hitta ett par leggings med lite glitterdetaljer på som jag hade sett förut men hittade dem inte tyvärr! Ska nämligen på middag imorgon och vi har tema bal/gala och jag som inte vill ha klänning då jag inte trivs i det tänkte glittra lite istället! Har iallafall hittat ett linne och ett par skor jag ska ha! Ska kolla lite snabbt imorgon efter leggings också!
 
DAGENS FACELOOK (loljk)

breaking dawn del 2

Nu har jag och Fredik bokat biljetter till breaking dawn del 2! :D Wohoo! :D Ska på premiären 14 November, kommer bli fett! :D
 

Vart tror du att du ska bebis!?

CHACHA BLOGGEEEN!! Sitter och käkar frukost med min kära bror! Fett cozy såhär vintertid. Nej, de är inte riktigt vinter än men de lät bra i mitt huvud att skriva så, haha! ;)

Idag ska jag till kronofogden, döndöndöööön!! Jag har dock inga skulder där eller så, jag ska fixa en annan grej! ;)
 
 HAHAHA, hans svenska cover ♥ översätter baby till bebis 
0:37 "penis endenis för en kyss" hahahah 

We won't fade away, we'll find while others change

Två bilder jag redigarade nyss på mig och Elli, tycker att dom var ganska coola! ;) Men kunde inte bestämma om de va snyggast när bilden på mig var på "hela" mig eller avskärd...
VILKET BETYDER ATT NI SKA SKRIVA DE NI TYCKTE VA SNYGGAST!!
 
 
 
 
 

I like you

Hade en religionsredovisning idag med Fredrik, det gick helt Ok. Efter det hade vi foto och jag gjorde typ ingenting... Man fick jobba hemma så jag fotade lite så ska jag redigera i helgen (vi har tills nästa vecka på oss) 

Har tänkt på en sak. När jag bloggar skriver jag alltid små förklaringar inom parantes, alltid! Okej kanske inte alltid men väldigt ofta! Fattar inte varför jag gör det, helt gal1 (Galet om ni inte förstod de) (skämt åsido..)
 
Aja, efter skolan träffade jag Emma och bakade en "jättegod" sockerkaka med henne, haha! Sen träffade jag mamma och Mats och käkade middag på Allstar och kollade på hockey, FÖRLUST! Sääämst! :(
 
Så sjukt duktig mamma är på att fotografera! haha ;)

FINALLY!

Nu har äntligen mitt puder, ögonskuggor och necessär kommit! Har väntar i säkert 2 månader nu (minst 1 iallafall) FINALLY! Låg ett lite tjockare brev i brevlådan när jag kom hem så jag bad till gud att det skulle stå mitt namn på det och de gjorde det! :D
 
Mina skolfoton kom också, och jag är inte så nöjd! Ser jättestor ut :( Får sattsa hårdare på studentfotot istället! ;)
 

Lol Fel

Har en tandläkar tid den 18 Oktober som jag inte kan gå på för att mamma inte kan följa med då (jag har tandläkarskräck och måste ha mamma med) Försökte ringa dom 4 gånger efter skolan men det las på hela tiden när jag stod i kö, så jag ringde när jag kom hem istället. Jag kommer fram på första försöket och när jag säger vilken tid jag vill ändra säger jag att jag vill ändra min tid 18 Augusti, ingen aning varför jag sa så! Man spelar in samtalet så lyssnar de på de sen, förhoppningsvis ringer dom väl upp mig. Dom lär ju förstå att jag menar 18 Oktober...
 

Lol Fel

Har en tandläkar tid den 18 Oktober som jag inte kan gå på för att mamma inte kan följa med då (jag har tandläkarskräck och måste ha mamma med) Försökte ringa dom 4 gånger efter skolan men det las på hela tiden när jag stod i kö, så jag ringde när jag kom hem istället. Jag kommer fram på första försöket och när jag säger vilken tid jag vill ändra säger jag att jag vill ändra min tid 18 Augusti, ingen aning varför jag sa så! Man spelar in samtalet så lyssnar de på de sen, förhoppningsvis ringer dom väl upp mig. Dom lär ju förstå att jag menar 18 Oktober...
 

Don’t you worry child, see heaven’s got a plan for you

Kom hem från skolan för en timme sen ungefär och kollar på RmG (random making movies har gjort en gamerkanal) dom spelar slender, ett sjukt läskigt spel så de är ganska kul att kolla på! Lagar mat också! Börjar fan bli bra på det, tror att jag kommer klara mig när jag flyttar hemifrån trots allt! ;) 
 
Idag gjorde vi en affish i skolan om don't drink and drive, våran blev helt OK! Är inte helt nöjd men den får duga!
 

Jag har lurat mig själv för många gånger nu

Min helg har varit asbra! I Fredags var jag ju hemma och myste med mamma och i Lördags jobbade jag och sen åkte jag till Fredrik på fest! Det var hur kul som hellst! Kom en massa sköna människor och alkoholen flödade! hahah vet knappt vad som menas med de men de lät bra i mitt huvud! 
En riktigt lyckad fest blev det iallafall (trots att någon tattarjävel snodde Emma och Fellans dricka och Fellans pengar!!) 
 
I Söndags chillade jag hemma, lagade asgod mat till mamma och Mats när dom kom hem från stan (Vuxenpoäng tack) Fick dock käka min middag helt själv, kändes lite sorgligt men kanske dags att börja vänja mig med tanke på att jag inte kommer bo med mamma länge till! Inte för att jag har planer på att flytta, men när jag tagit studenten kommer jag plugga vidare och det kommer antagligen inte bli i Uppsala.
 
Snodde bilderna av min fru Cassandra

Who are you to judge me?

Igår var det lite fredagsmys med mamma, käkade chips, ost och kex och massa gott och kollade på en film! Både jag och mamma somnade tidigt igår, för idag skulle jag upp redan klockan kvart i 7 för att jobba! Känndes ganska skönt att gå upp så tidigt fast det är Lördag. Slutar klockan 17 idag och då ska jag hem och fixa mig och sedan ska jag iväg till Fredrik för lite partaj!  
 

I miss u like a retard misses the point ♥

Tjena! Sitter i min one piece nu och myser lite, är ledig från skolan idag vilket är sjukt skönt! Ska göra mig iordning snart för att ta hand om hundarna om en timme. Senare ikväll ska jag träffa Veronica, kommer bli kul! Vi har setts en del på senaste tiden men inte umgåtts på jättelänge! Vi gick i samma klass 6an-9an och hade verkligen sjukt roligt tillsammans! Saknar det! ♥
Hahah assnygga bilder på oss!
 
 
 

yolo on the blogg

Sitter hemma nu och lilla Nikole boll klipper mitt hår, fett coolt va?!
 

hej hej

fixar rummet, yolo
 

Nytt nytt nytt!

Idag var jag ledig från skolan så jag och mamma åkte till IKEA och köpte nya grejer! Vi köpte en del saker till mitt rum, så de kommer bli så snyggt så! Så köpte vi saker till vårat kök som vi har fått "renoverat" idag! Kom en snickare hit imorse och satte in våra nya skåpluckor. Vi hittade ett skitsnyggt bord och stolar som vi skulle köpa, men stolarna var slut så vi får ta det någon annan dag! Imorgon kommer grejerna till mitt rum så då ska vi fixa de! Kommer bli awesome! TACK mama ♥
 
En del av de nya köket, dock inte klart än!

When you hold me like this you know my heart skips, skips a beat

I Torsdags var jag på BJ med Cassi, Nikola och Milan, men det slutade med att jag dansade runt med mina gamla klasskompisar Lisa, Vicki och Sofia! Jag hade jättekul! Dansa Pausa killarna (Panetoz) var där och spelade och det var asröjjigt när dom körde! Det var sjukt kul! 
Sen åkte jag som sagt till min pappa :)

Randombilder jag tog hos pappa, bl.a på min lillebror i hans nya Keps som jag köpte åt honom i Onsdags och lilla kattungen Bus! 

I've been burning

Hela förra veckan har varit helt kaos, men nu börjar det ordna upp sig lite, får se hur länge det håller.. 

Nu kommer jag (förhoppningsvis) börja uppdatera igen. Har varit hos min pappa i helgen och tagit det lugnt. I söndags åkte jag till Emma och sov där, vi hade jättekul på kvällen när vi skulle sova! Snackade på skype med en randomkille, haha!
 
Här kommer bild på de jag köpte för ett tag sen som jag sa att jag skulle lägga upp! :)